Věštba z magických zrcadel na prosinec. Co vás čeká v posledním měsíci roku 2022?

Věštba z magických zrcadel na prosinec. Co vás čeká v posledním měsíci roku 2022?
Tak co, těšíte se na prosincový měsíc? Magická zrcadla napovídají, že bude plný překvapení. Bude důležité zaměřovat se na dobro a vyhýbat se jakémukoliv zlu. Přečtěte si, co podle magických zrcadel čeká přímo vaše znamení.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

V prosinci budete velice odvážní. Konečně učiníte rozhodnutí v nějaké důležité věci. Nezapomenete ale na empatii a dobré vychování, proto všechny předem upozorníte na své nadcházející činy.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Prosinec pro vás bude o přenastavování hodnot. I kvůli vánočnímu času si uvědomíte, kolik malicherností v práci řešíte, zatímco se v rodině dějí vážné problémy. I tak budete pozitivně myslet a opravdu se připravíte vkročit do nového roku jako nový člověk.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

V prosinci, ale i během svátků naberete spoustu nové inspirace, protože konečně budete mít čas více detailně mluvit o svém životě s vašimi blízkými. Dávejte si ale pozor, protože někdo bude chtít ovlivňovat to, jak se chováte nebo rozhodujete. Vždy věřte sami sobě.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Připravte se na nebezpečí, které na vás čeká na začátku prosince. Neměli byste zbytečně důvěřovat cizím lidem. Vánoční svátky si ale po dlouhé době užijete v klidu. Ujistěte se, že si dostatečně dopředu naplánujete konec tohoto roku.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Uvědomte si, že se blíží konec roku a nikdo nepotřebuje řešit zbytečná dramata. Jestliže vás tedy cokoliv trápí, zkuste si to vyřešit sami nebo se zkrátka zaměřte na jiné věci. S časem totiž přijde objektivnější pohled na věc. Poprosíte také známého o radu v něčem, čemu nerozumíte. 

Panna (23. 8. – 22. 9.)

V prosinci si užijete hodně času venku. I když je už poměrně zima a spousta lidí leží s nemocí, vy načerpáváte energii venku, čímž také posilujete svoji imunitu. K Vánocům dostanete srandovní dárek, který vás potěší a utuží vztah s danou osobou. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

I když většina lidí chodí do společnosti, tak vy si během svátků nejvíce užijete pohodu se svými blízkými. Budete se za to nejprve cítit provinile, ale vy si opravdu potřebujete odpočinout a pamatujte, že nemůžete být vždy všude. 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Magická zrcadla přináší dobré zprávy pro prosinec! Jestliže byly poslední měsíce náročné a ve velkém shonu, tak v prosinci konečně uberete plyn. Začnete se pravidelně vídat s novou osobou, což může být i potencionální partner. Buďte hlavně sami sebou a na nic si nehrajte. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

V prosinci se budete hluboce zamýšlet nad svými financemi. Do nového roku vstoupíte s myšlenkou nové práce nebo alespoň přivýdělku. O Vánocích pomůžete někomu, kdo to velmi ocení. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vaše psychika bude v prosinci velmi kolísat. Čekejte obrovské výkyvy nálad, ovšem máte kolem sebe podporující lidi, kteří se tomu spíše zasmějí a podpoří vás. V práci dostanete zpětnou vazbu, která zprvu nebude moc příjemná, ale posune vás zase o kus dál.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

I když se blíží čas Vánoc, hlídejte si v prosinci peněženku. Velmi snadno se necháte nalákat reklamami, ale hlavně influencery na sociálních sítích. Pamatujte, že pro ně je to také práce a vy nemusíte mít každý produkt doma. V prosinci také přijde čas introspekce, kdy se zamyslíte nad rokem 2022 a stanovíte si cíle na ten následující. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Sejdete se se zajímavými lidmi, kteří budou mít zájem dozvědět se o vás co nejvíc. Uvědomíte si díky nim, že jste opravdu velmi silná osobnost a zvládli jste toho už hodně. Pokud jste v posledních měsících měli pocit, že jste k ničemu nebo neschopní, v prosinci konečně ztišíte toho vnitřního kritika a začnete si sami sebe zase více vážit.