Jste charakterní člověk z pohledu čínského horoskopu, jestliže jste Kohout?

Jste charakterní člověk z pohledu čínského horoskopu, jestliže jste Kohout?
Kohouti jsou nezávislá stvoření, která si hlídají slípky a nenechají si narušit své teritorium. Kohout je též jedním ze znamení čínského zvěrokruhu. Podle čínského mínění je kohout představitelem sebevědomí a inteligence.

 Ale chovají se lidé narození v tomto znamení stejně jako jejich zvířecí jmenovec? A kdy se Kohouti narodili?

Obecná charakteristika lidí narozených ve znamení Kohouta

  • jste předvídaví, ambiciózní, pečliví a nezávislí
  • sdílíte vnímavost, osobitost, chytrost a serióznost

Silné stránky

Jste samostatní a šikovní. Jste hlubocí myslitelé. Vaše osobnost je považována za čestnou, bystrou, komunikativní, ambiciózní, schopnou a srdečnou. Málokdy spoléháte na druhé. Máte rychlou mysl a horkou povahu. Rádi jste zaneprázdněni a upraveni. Nenávidíte flákače. Vždy dokončíte věci podle svých předchozích plánů. Dobře organizovaná mysl vás činí efektivnějšími. Při práci předkládáte osobité nápady.

Slabé stránky

Jste netrpěliví, příliš sebevědomí a kazatelští. Můžete být pro něco rychle nadšení. Jste trochu výstřední a máte potíže s ostatními. Jste kritičtí. Myslíte si, že máte vždy pravdu. Rádi poučujete ostatní. Jste sobečtí, příliš otevření. Pokud dokážete překonat svou aroganci a být upřímní v mluvě, uděláte velký pokrok.

Kariéra

Máte vždy ohromující představivost, která může týmu poskytnou mnoho nových nápadů. V práci jste nadšení pro každý úkol. Jste dobří v pozorování chování ostatních. Vrozená sebedůvěra a nadřazenost přináší pozitivní vlivy, které vám mohou pomoci plnit úkoly s vysokou účinností a dobrou kvalitou. Můžete se co nejdříve přizpůsobit novému pracovnímu prostředí a náplni práce.

Nejlepší práce

Váš pracovní směr souvisí s designem, tvorbou a inteligencí.

Vhodná pracovní pozice pro vás je politik, policie, sportovec, módní návrhář nebo kosmetička.

Vhodná pracovní pozice pro Vás je například policie, Zdroj: Krakenimages.com / Shutterstock

Peníze

V mládí máte ambiciózní a velké ideály. Máte po celý život uspokojivé zaměstnání a pěkné příjmy, které vám mohou přinést bohatý život. Máte vždy dobré šance, jak vydělat více peněz. Po celý život jste ochotni začít s vlastním podnikáním. Nechcete celý život pracovat pro ostatní. Máte bystrý přehled a chytrou mysl, což může hodně podpořit rozvoj vaší kariéry.

Láska a vztahy

Jste jemní, ohleduplní, zodpovědní a romantičtí. Usilujete o jednoduchý a pohodový vztah. Vždy dáváte překvapivé dárky. Vaše horší schopnosti jsou majetnictví a žárlivost. Povede se Vám šťastné a harmonické manželství.

Zdraví

Máte dlouhodobě vysoký psychický tlak. Musíte najít způsob, jak tlak i sebe uvolnit. Nejlepší je cestovat po okolí a dýchat čerstvý vzduch. Máte nabitý pracovní program, tudíž se vám doporučuje jíst pravidelně. Jezte zdravé potraviny. Pozor na onemocnění žaludku. Ve volném čase se věnujte fyzickému cvičení, aby se zlepšila vaše imunita. Nejlepší pro vás je běhání a plavání.

Kdo je Kohout?

Pokud jste se narodili v těchto letech, jste Kohout.

  • 1933
  • 1945
  • 1957
  • 1969
  • 1981
  • 1993
  • 2005
  • 2017
  • 2029

 

Zdroje: