4 návyková znamení zvěrokruhu, na kterých budete závislí

4 návyková znamení zvěrokruhu, na kterých budete závislí
Důvody, proč nejsme schopni zapomenout na člověka, mohou být dva: Buď opravdu věříme, že je pro nás ten pravý, nebo se příliš bojíme o něj přijít ze strachu, že nenajdeme nikoho lepšího. Zapomenout na někoho, koho milujete, není jednoduchá věc.

I když vám vaši kolegové mohou navrhovat různé způsoby, jak na někoho zapomenout, existuje několik lidí, na něž je těžké zapomenout. Mají v sobě ten speciální prvek, díky kterému na nich zůstaneme závislí bez ohledu na to, co se děje.

Zde jsou 4 návyková znamení zvěrokruhu, která nebudete chtít opustit, takže pokud mezi ně nepatříte, dejte si pozor.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste tak oddaní a spolehliví, že pokud se zamilujete, budete s dotyčným zacházet jako s nejvyšší prioritou. Máte vkus pro umění a luxus a máte sklon rozmazlovat své partnery delikátními jídly, výlety a uměleckými díly. Budete tu pro partnera vždy. A protože jste pro své partnery ve vztahu tak spolehliví, váš partner vás může nakonec považovat za samozřejmost. Ale jakmile vás nechá jít, určitě bude svého rozhodnutí litovat.

Lev (23. července – 22. srpna)

Ve chvíli, kdy se do vás někdo zamiluje, okamžitě ví, že ho čeká jízda jeho života. Máte přirozenou schopnost zajistit, aby se váš partner cítil na vrcholu světa a je nucen se k vám bezmocně přibližovat. Zasypete ho veškerou láskou na tomto světě a bude se cítit nejšťastněji ze všech. Vaše přítomnost je živá a energická. Když lidé budou přemýšlet o své minulosti s vámi, bude to bolet jejich duši.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nejtěžší je zapomenout na vás. Jste perfekcionista a vynikáte v každém oboru. Jste přírodním léčitelem, a proto je z vás úžasný přítel, společník a partner. Pohodlí, klid a duševní pohoda, kterou lidé kolem vás cítí, ztěžují někomu jít dál. Jakmile se do vás někdo zamiluje, už vás nikdy nebude chtít pustit.

Váhy (23. září – 23. října)

Je docela těžké opustit zrovna vás, protože uděláte vše, abyste ostatní potěšili a udrželi je šťastnými. Snadno se s vámi vychází. Vždy z lidí uděláte prioritu a uděláte vše, co by jiným mohlo udělat radost. Lidé by ve skutečnosti bojovali o to, aby s vámi trávili čas, protože vaše energie je nakažlivá a jste tak naladěni, že na vás všichni zůstanou závislí.

 

Zdroje: