Velký horoskop lásky na prosinec: Střelce spaluje vášeň, Kozorozi řeší nevyhnutelné

Velký horoskop lásky na prosinec: Střelce spaluje vášeň, Kozorozi řeší nevyhnutelné
Hledáte podrobný horoskop lásky pro jednotlivá znamení na poslední měsíc v letošním roce? Pokud ano, jste na správné adrese! Na následujících řádcích se dozvíte, co vás čeká a nemine v milostném životě.

Co nám chystá vesmír

Již 23. listopadu vstoupil Jupiter do znamení Střelce, ve kterém setrvá až do 21. prosince, kdy bude vystřídán Saturnem a znamením Kozoroha. Obě planety přináší nejen vášeň, dramatičnost a sexuální chemii, ale také překypuje tajnými aférami, milostnými trojúhelníky a všeobecným chaosem, jenž vstoupí do každé romantické duše. Veškeré city, emoce i vzájemná přitažlivost budou zesíleny. Jde o období, ve kterém zkoumejte vlastní intimitu, vaše skutečné touhy i status quo. Nebojte se učinit změny vedoucí k vaší ideální vizi milostného života.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani, budete muset činit náročná rozhodnutí a dle nich dále jednat. Vše dotáhněte do zdárného konce, neotálejte, neboť by vás čekalo zbytečné trápení. Je v pořádku, že se cítíte nejistí, pochybujete o sobě i ostatních, býváte zmatení. Avšak nepřenášejte své pochyby na vaše blízké. Věnujte dostatek času konečným rozhodnutím, promyslete je a až poté danou záležitost uskutečněte.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

V milostném životě tápete, přešlapujete na místě. Jste vyčerpaní. Snažte se vcítit do pocitů druhých. Zamyslete se nad konkrétními věcmi z jejich úhlu pohledu, popřemýšlejte, jak se pravděpodobně cítí, co je k danému rozhodnutí vedlo a jaké dopady může jejich jednání mít.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Věnujte se svým vlastním potřebám. Bojujte za svůj osobní prostor, za intimitu. V poslední době jste se k druhým chovali vstřícně, dávali jim přednost na úkor sebe samých. Musíte se nebát vašim blízkým připomenout, že i vy máte své potíže, na které je třeba brát ohledy. Buďte diplomatičtí, avšak přesvědčiví. Stůjte si pevně za svým.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Randěte, užívejte si poslední dny v roce plnými doušky, nebojte se flirtovat, bavte se s přáteli i na vlastní pěst, nebojte se experimentovat. Scházejte se s novými lidmi, kteří vás na první pohled okouzlí. Pokud se nacházíte ve vztahu, je pravděpodobné, že potřebujete od své drahé polovičky více prostoru sami pro sebe. Váš vztah je příliš intenzivní, je třeba se znovu nadechnout.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

V případě, že jste nezadaní, hledejte nového partnera v mladších vodách. Rozumět si budete s Býkem, Pannou i Kozorohem. O pár let mladší partner ve vás probudí touhu žít, a vy se tak po dlouhé době znovu nadechnete. Pokud jste dlouhodobě zadaní, zavzpomínejte s partnerem na časy minulé, navštivte oblíbená místa, promluvte si o plánech do budoucnosti.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Intenzivně se zamýšlíte nad rodinnými i milostnými vztahy. Uvažujete, zda partner dostatečně naslouchá vašim potřebám. Budete čelit životním lekcím i pracovním neúspěchům. Veškerou bolest však díky vašim předešlým životním zkušenostem překonáte a opět se na svět budete usmívat.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Pokud se nacházíte v dlouhodobém milostném vztahu, začnete intenzivně uvažovat nad svatbou a společnými potomky. Již vás nebaví večírky a s nimi spjaté alkoholové opojení. Chcete se svým partnerem zahnízdit a užívat si rodinného života. Jste připraveni na životní změny.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Je nutné, abyste v průběhu prosince vyřešili všechny své záležitosti, neúspěchy, problémy i pochybnosti týkající se milostného života. I přes počáteční stres vše hravě zvládnete a dosáhnete duchovní rovnováhy. Všechny neshody s partnerem záhy vyřešíte a opět budete zamilování jako na začátku vztahu.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Je čas na dobrodružství! Od přírody jste rozený průzkumník, hledač neznámého a nepřekonatelný svůdník. Věnujte se lidem, kteří vás na první pohled fyzicky přitahují. Společně zažijete malá dobrodružství, která mohou přerůst ve spalující vášeň. Pokud jste již svou spřízněnou duši nalezli, cestujte, nacházejte společně nové záliby i místa. Vzrušení naleznete i ve vašem milostném životě.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Rádi identifikujete daný problém, jste schopni jej živě popsat vašemu okolí a vymyslet jednotlivé kroky, jak jej vyřešit. Pracujte na svých dlouhodobých potížích, nezavírejte před nimi oči, ani své úsilí předčasně nevzdávejte. Čeká na vás zásadní průlom ve vašem milostném životě, budete společně s partnerem řešit nevyhnutelné, ale poté přijde úleva v podobě nového protějšku ve znamení Býka či Panny.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Cítíte, že se vaše přátelské i milostné vztahy chýlí ke svému konci. Nechte události příštích dnů přirozeně plynout. Ti praví blízcí s vámi zůstanou, ostatní vám již víc do života přidat nemohou. Neustále se vyvíjíte, rostete. Každým dnem se cítíte ve své kůži lépe a lépe. Jste spokojeni, jak se svým tělem, tak s duší. Buďte hrdí na své silné stránky a zlepšujte ty slabé.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vaše silná romantická představa se v období prosince přemění ve skutečnost. Naleznete lásku svého života. Nebraňte se náhlému poblouznění. Jedná se o vaši spřízněnou duši, se kterou v pozdější fázi budete řešit nejen společné bydlení, ale také příchod vašich potomků na svět.

Zdroje článku: