Velký partnerský horoskop na prosinec. Blížence potrápí předchozí vztah, Střelce čekají nepříjemné hádky a spory

Velký partnerský horoskop na prosinec. Blížence potrápí předchozí vztah, Střelce čekají nepříjemné hádky a spory
O vztah je potřeba pečovat jako o malou květinku. Musíme ho pravidelně zalévat láskou a porozuměním a dodávat živiny ve formě vášně, náklonnosti a komunikace. Občas se snažíme sebevíc, ale vztah přesto chřadne. Potřeba je totiž snaha z obou stran. Jak se bude dařit ve vztazích jednotlivým znamením? Čekají vás romantické dny, nebo se naopak musíte připravit na hádky a spory?

Beran (21. 3. 20. 4.) 

Ve vztahu na vás čeká po dlouhé době zlepšení. Podaří se vám najít opět společnou řeč a budete tvořit skvělý pár. Zaměřte se proto na komunikaci a plánování společné budoucnosti. 

Býk (21. 4. 21. 5.) 

Prosinec a vánoční čas se ponese v duchu přemýšlení o dalším kroku ve vašem vztahu. Tématem může být společné bydlení, svatba, nebo dokonce potomek. Váš vztah si zajisté určitý posun zaslouží. Buďte otevření návrhům a nebraňte se drobným změnám. 

Blíženec (22. 5. 21. 6.) 

V prosinci by vás pořádně mohl potrápit váš předchozí vztah. Je velmi pravděpodobné, že do hry opět vstoupí váš bývalý partner. Ujistěte se, že máte svou minulost vyřešenou, a nepouštějte se na tenký led. 

 

Rak (22. 6. 22. 7.) 

Tento měsíc se bude váš vztah poněkud ochlazovat. Odcizení s partnerem může být znatelné a vy budete přemýšlet, jestli je pro vás partner opravdu ten pravý. Pokud chcete vztah zachránit, věnujte dostatek času nejen kamarádům, ale také vaší lásce.

Lev (23. 7. 22. 8.) 

V prosinci se budete soustředit především na práci a na svého partnera/partnerku budete poněkud zapomínat. Dejte si na to velký pozor. Vaše láska vás potřebuje a tímto opomínáním by se mohla velmi trápit. Věnujte jí dostatek času alespoň o vánočních svátcích. 

Panna (23. 8.  22. 9.) 

V prosinci si budete užívat krásné chvíle se svou láskou. Budete naladěni na stejnou notu a tento soulad si budete náležitě užívat. Využijte vzniklé atmosféry a naplánujte si alespoň prodloužený víkend, který budete trávit jen spolu. 

Váha (23. 9. 23. 10.) 

V prosinci můžete mít občas pocit, že se vám partner/partnerka nevěnuje stejně jako dříve. Nemějte strach. City vaší spřízněné duše nijak neochladly, ale má pouze hodně práce a spoustu věcí k zařizování. Buďte proto trpěliví

Štír (24. 10. 22. 11.) 

V prosinci se máte ve vztahu opravdu na co těšit. Budete si připadat milovaní a obdivovaní. Čekají na vás dny plné romantiky a krásných společných zážitků. Co si takhle naplánovat například společný víkend v přírodě, kde svou lásku ještě posilníte? 

Střelec (23. 11. 21. 12.) 

Ve vztahu na vás mohou čekat nepříjemné hádky a spory. Dejte si pozor na bouřlivé emoce a vyhněte se konfliktním situacím. Vše se snažte řešit v klidu. Nemusíte mít vždy poslední slovo, a tak se pokuste také dojít ke kompromisu. Díky tomu můžete minimalizovat škody, které tyto konflikty přinesou. 

šťastný pár
Zdroj: Dean Drobot / Shutterstock | šťastný pár

Kozoroh (22. 12. 20. 1.) 

V prosinci budete potřebovat více času pro sebe, než je u vás obvyklé. Pokud se chcete vyhnout nedorozuměním a hádkám, vysvětlete své lásce vaše potřeby. Zajisté vás pochopí a vám se podaří skloubit společný čas a čas vyhrazený pouze pro sebe. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) 

V prosinci můžete mít pocit, že by vám občas bylo lépe o samotě. Vztah vás nenaplňuje tolik jako dříve. Dobře si své kroky promyslete. Ve hře totiž může být i rozchod. Je proto velmi důležité, abyste si ujasnili své priority a s partnerem/partnerkou o všem mluvili. 

Ryby (21. 2. 20. 3.) 

V prosinci pocítíte, že ve vašem vztahu není všechno tak, jak by mělo být. Možná se jedná o vztah přechozený nebo také vztah spíše z rozumu než z lásky. Popřemýšlejte, zda je ještě šance na zlepšení, anebo jestli nebude lepší, aby se každý z vás vydal svou cestou. 

Zdroj článku:
  • Autorský text