Věštba z magických zrcadel na květen

Věštba z magických zrcadel na květen
Zrcadlům byla již v dávných dobách přisuzována magická moc a jsou jednou z nejstarších pomůcek, které se používaly k věštění. Takzvaná magická zrcadla, která slouží ke zjišťování událostí minulých i budoucích.

Věštění z magického zrcadla ale není pro každého. Je důležitá trpělivost, určité psychické nastavení a dost velkou roli hraje síla podvědomí. Přečtěte si, co vás podle magických zrcadel čeká v květnu.

Beran (21. 3. – 19. 4.)

V měsíci květnu vás čekají příjemné dny, a to jak v pracovním, tak i osobním životě. Budete hodně zaneprázdnění a věnujte pozornost tomu, jak vaše aktivity ovlivňují vaše zdraví, a zapracujte na zvládání hladiny stresu. 

Býk (20. 4. – 20. 5.)

Tento měsíc pracujte na tom, abyste zůstali v klidu a omezili drama ve svém milostném životě, i kdyby to mělo znamenat, že budete sami a budete si užívat péči o sebe. Vaše období končí a začíná období Blíženců, ale vy si toho ani nevšimnete, protože vám do cesty přijde tolik příjemných společenských pozvání. 

Blíženci (21. 5. – 20. 6.)

Tento měsíc začíná vaše období, Blíženci. A ano, to znamená, že se můžete obléknout a uspořádat večírek (ale samozřejmě nezapomeňte zůstat v bezpečí). Na cestě je sice pár překážek, ale vy jste narozeninová hvězda. Tento měsíc máte plné svolení se co nejlépe bavit.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Vaše emoce budou v měsíci květnu vaší silnou stránkou. Pokud dokážete své pocity zdravě nasměrovat do tvůrčího projektu, nebo dokonce do sexu, pak se zdá, že květen pro vás bude smyslný a produktivní měsíc, a to jak v profesní, tak v osobní oblasti. 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Pokud tento měsíc musíte vést nějaké zásadní rozhovory o vztazích, tak si je pečlivě připravte a sepište si hlavní body rozhovoru. Prosazení vašeho názoru totiž nebude tak snadné jako obvykle. Protože jste hrdý Lev, může být pro vás těžké naslouchat. Pokud však tuto výzvu dokážete přijmout a uspějete, naslouchání partnerovi nebo milované osobě by mohlo v květnu přinést do vašeho milostného života radost a hojnost.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Uf, Panny, vaše vládnoucí planeta Merkur začíná tento měsíc jednu ze svých nechvalně známých retrográd. Ale ani tím se netrapte. Pokud jde o sex a potěšení, květen je pro vás skvělým měsícem, takže byste měli být schopni retrográdní nárazy snadno překonat. V polovině měsíce vás čeká stresující zatmění, ale pokud ho strávíte doháněním restů s blízkými přáteli, vaše předpověď dramatických událostí je nízká. 

Váhy (23. 9. – 22. 10.)

Tento měsíc se dočkáte zásadních rozhovorů v rámci vašich vztahů, protože budete hledat nové cesty k podpoře zdravé komunikace. Váš milostný život bude velmi romantický a v tomto měsíci budete mít tendenci vyhýbat se nějakým větším konfliktům.

Štír (23. 10. – 21. 11.)

Květen je pro vás, zábavný měsíc, který vybízí k tomu, abyste si pohráli například se změnou účesu. V polovině měsíce je ve vašem znamení úplněk a zatmění, což přináší drama, ale buďme upřímní, rádi mícháte kartami, že? Hodně vás v květnu také zajímá péče o lidi, které máte rádi (a přijímání lásky na oplátku). 

Střelec (22. 11. – 21. 12.)

Můžete se začátkem měsíce cítit na hraně, a tak si dejte záležet na péči o sebe. Jste hlasité a charismatické znamení a zvláště když jste ve stresu, můžete někdy působit trochu ostře Dopřejte si dlouhý spánek a horké koupele. Květen pro vás končí na epicky romantickou notu.  

Kozoroh (22. 12. – 19. 1.)

Květen začíná tématem hojnosti, které do vašeho profesního života přináší příležitosti a optimismus. Nenechte se ale minulostí rozptylovat od všech krásných věcí ve vaší přítomnosti. Květen končí příjemnými radovánkami, pokud se budete soustředit na to, co je důležité. 

Vodnář (20. 1. – 18. 2.)

V květnu budete trávit hodně času s přáteli a z romantického hlediska je pro vás tento měsíc významný. Ke konci května očekávejte pozitivní změny ve svých vztazích. 

Ryby (19. 2. – 20. 3.)

Na začátku měsíce se můžete cítit trochu náladoví, protože se snažíte přijít na zásadní krok týkající se vašeho milostného života. Budete oplývat silnou energii, kterou využijte k nalezení odpovědí na otázky, které vám dříve nedaly spát, a to prostřednictvím empatie, terapie, a dokonce i psychického porozumění.