Tato znamení zvěrokruhu jsou nejistá. Najdete se v tomto seznamu?

Tato znamení zvěrokruhu jsou nejistá. Najdete se v tomto seznamu?
Na tomto světě se najde jen velmi málo lidí, kteří si jsou vždy jisti ve všem, co dělají a říkají. Na druhou stranu existují i lidé, kteří si nejsou jisti nikdy v ničem. Patříte mezi takové lidi?

Rak (22. června – 22. července)

Rádi pečujete o ostatní, protože vaše sebedůvěra a ego přímo závisí na ostatních. Pokud si myslíte, že vás nikdo nemá rád a všem pouze lezete na nervy, stává se z vás klubíčko neštěstí. Poté si již nejste jisti, kdo je přítel a kdo nepřítel, a ani nepoznáte, jestli to, co děláte, je skutečně dobře, nebo opravdu špatně. Jste sebevědomí jen málokdy, a to navíc tehdy, když vás někdo chválí dlouhé hodiny.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste extrémně nerozhodní kvůli vaší touze udělat všechno perfektní. Víte, že pokud vymyslíte krásný plán, nejspíše se setká s neúspěchem. Potřebujete proto vymyslet skvělý plán, což vede k vaší nerozhodnosti, co byste měli udělat. Nemůžete si dovolit udělat plán pokus-omyl, tudíž se rozmýšlíte dlouhé hodiny nebo dokonce dny, než něco opravdu uděláte. To se v některých situacích může jevit jako nevhodné, obzvláště musíte-li něco udělat opravdu rychle.

Váhy (23. září – 23. října)

Nepřejete si, aby ostatní lidé trpěli, a proto jste extrémně nerozhodní. Jeden člověk si přeje to, další něco jiného, a mezi těmito lidmi stojíte vy, člověk, který chce vyhovět všem najednou. Hlavně vám jde o spravedlnost, což vašemu záměru mnohdy ještě přitěžuje, neboť každý člověk má svou vlastní pravdu. Nikdy si nestojíte za svým jednak z těchto důvodů, ale také proto, že se odjakživa snažíte vyhnout problémovým situacím.

Ryby (19. února – 20. března)

Můžete naslouchat druhým lidem a poslouchat jejich nejtajnější přání dlouhé hodiny, ale jakmile se máte rozhodnout sami za sebe, nastane problém, poněvadž se neumíte rozhodnout pro jednu věc a druhou vypustit. Pokud se vás někdo zeptá na váš názor, trvá vám opravdu dlouho, než odpovíte. Jste příliš nejistí, protože jste příliš starostliví. Stavíte potřeby ostatních lidí před své vlastní, což vám zajišťuje nepříliš šťastný život.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste si každý den nejistí v tom, co děláte. Jde vám o blaho vaší rodiny a vašich přátel a myslíte na budoucnost. Víte, že každá vaše chyba v přítomnosti může znamenat katastrofu pro budoucnost. Nejste si jisti, zda vaše rozhodnutí neublíží nikomu z vašeho bezprostředního okolí a zároveň vám poskytne blaho za pár měsíců. Nejistí si jste hlavně v osobním a rodinném životě. Je to přesný opak vašeho pracovního života, kde si jste jistí a jste sebevědomí.

Zdroj článku: