Partnerský horoskop na první květnový týden

Partnerský horoskop na první květnový týden
Blíží se první květnový týden a s ním spousta nových zážitků a podnětů. Chcete vědět, co vás čeká v milostném životě? Skvělé, protože jsme pro vás na tento týden připravili partnerský horoskop.

Beran

Vy a vaše drahá polovička můžete učinit závažné rozhodnutí, o kterém jste již delší dobu uvažovali, a to díky současné astrální konfiguraci. Týká se posílení pouta mezi vámi a možná i myšlenky učinit tak formálně. Ačkoli budete mít o čem diskutovat, možná budete chtít později při této příležitosti uspořádat i nějakou oslavu.

Býk

Planetární konjunkce, která je ve hře, může zdánlivě vytvářet zbytečné překážky v současném vztahu. Zdá se, že naléhavé záležitosti a každodenní povinnosti vám komplikovaly setkávání, a stejně tomu bude i dnes. Možná by bylo dobré udělat si čas na nějakou výjimečnou událost, například na skvělé jídlo nebo výlet, abyste se mohli znovu seznámit.

Blíženci

Svým způsobem vám může prospět, že i když jste se svým současným vztahem spokojeni, a to i v případě, že tomu tak není, strávíte nějaký čas o samotě a budete se věnovat všem praktickým věcem, které jste dosud neměli možnost stihnout. Bylo by také užitečné zamyslet se nad tím, co chcete, aby se stalo v budoucnosti.

Rak

Planetární konjunkce je tak trochu večírková. Zdá se, že lidé obecně mají pochmurnou náladu a mohou mít tendenci zahrabat se do novin a knih. Pokud se chystáte na rande, neočekávejte, že to bude nějak zvlášť veselá záležitost. Může se stát, že vaše konverzace bude tlumenější než obvykle, ale to neznamená, že si nebudete rozumět.

Lev

Diskuze s vaším milým může mít tendenci pohybovat se od vznešených až po směšné věci nebo může být spojena s praktickými záležitostmi, například s tím, jak dát svět do pořádku.

Dnešní postavení nebeských těles zažehne jiskru a vaše diskuse se stane fórem pro zkoumání témat a předmětů, které se najednou zdají být skutečně fascinující. Možná se ve svém nadšení rozhodnete pro nový směr studia.

Panna

Dnešní postavení nebeských těles ztěžuje příjemnou diskuzi, protože éterem koluje příliš mnoho surové síly, která se slídí kolem vašich sloves a dělá díry do vašich souvětí. Soukromí se stává nemožným, neboť se zdá, že váš milostný zájem je dokonce schopen číst vaše myšlenky. Stojíte před obviněním, pokud nedokážete vrátit tolik, kolik dostanete. Nestyďte se, prostě se ozvěte!

Váhy

Konverzace by mohla být velmi vzrušující, vzhledem k postavení nebeských těles. Možná si ani neuvědomujete, jak zábavný může být zvuk samohlásek a slabik, které se valí z jazyka, a jak moc mohou zlepšit váš milostný život. Nemusíte se svého cukrového miláčka ani dotknout, abyste ho dostali do správné nálady. Stačí, když ho přemluvíte.

Štír

Současné planetární uspořádání ve vás možná vyvolá touhu posadit svůj milostný zájem do křesla a dát mu životní přednášku. Ale možná bude lepší to nedělat, pokud chcete ve vztahu pokračovat. To, že toho máte vždycky tolik na srdci, by mohlo znamenat, že jim nedáváte příliš příležitostí ke slovu, což by mohlo být opravdu frustrující.

Kozoroh

Jste-li zvyklí v rozhovorech brouzdat po stále stejné půdě, pak by vám mohlo prospět, kdybyste vyšli ven a pohybovali se v nějakých nových kruzích. Možná pak budete mít příležitost potkat někoho, kdo vás rozhodně povzbudí k tomu, abyste si řekli pár slov, především z upřímného uznání jeho skvělého vzhledu a pohodového přístupu k životu.

Střelec

Nastupují mocné síly, které vám umožní posunout jistý vztah do nové a mnohem vzrušující fáze, a to hlavně proto, že se stává stále intimnějším. Sledujete puls diskuse do vzrušujících rozměrů a s jistotou víte, že si vy dva budete rozumět.

Vodnář

Nedovolte, aby den uplynul, aniž byste si se svým milostným zájmem domluvili schůzku, která vám poskytne čas na rozhovor na libovolné téma.

Aktuální planetární konjunkce vás vybízí k tomu, abyste se domluvili na společném jídle nebo třeba na společném koupání ve vířivce při svíčkách. Nechte svá slova jemně plynout kolem srdce toho druhého a vytvářejte tak pocit tepla a intimity.

RYBY

Z nějakého důvodu vaše emoce spíše stékají, než aby tekly jako proud. Možná je to dobře, protože vám to dává šanci upevnit dosavadní vztah. Můžete mít tendenci brát se velmi vážně, ale bylo by moudré to nedělat. Pokud je to možné, zkuste podniknout něco odlehčeného.

Zdroje článku: