Znamení zvěrokruhu, která se krutě vysmívají lidem, kteří jsou do nich zamilovaní

Znamení zvěrokruhu, která se krutě vysmívají lidem, kteří jsou do nich zamilovaní
Být zamilovaný je normální. Občas je pro lidi opravdu těžké svou lásku vyznat, poněvadž se mezi námi vyskytují jedinci, kterým nestačí někoho pouze odmítnout, musí se nám vysmát. Nejhorší jsou ale lidé, kteří se vysmívají lidem, kteří jsou do nich zamilovaní, a dosud jim to neřekli. Není to také váš případ?

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Můžete se dotyčnému vysmát přímo do obličeje, avšak to neděláte zcela běžně. Více často se osobě, která je do vás zamilovaná, vysmíváte tajně. Svůj výsměch projevujete tím, že k sobě daného člověka pozvete, aby vám neustále pomáhal.

Zamilovaná bytost tak plní vaše domácí úkony, vykonává za vás práci a podobně. Zkrátka ji využíváte a dělá vám radost, že je k vám tolik pozorná a nepozná, že vy o ni nejevíte ani ten nejmenší zájem. Až když vás omrzí její ochota, pošlete ji nadobro pryč.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nemáte nic proti lásce a partnerskému vztahu, ovšem neočekáváte poklony a vyjádření citů od lidí, k nimž vůbec nic necítíte. Nerespektujete lidi, kteří se k takovému činu odváží. Pokud se tak stane, chybí vám takt a pochopení. Nikdy se nestane, že daného člověka odmítnete a zapomenete na to.

Nejčastěji se mu vysmějete obzvláště krutým způsobem, nejraději co nejvíce nahlas a s co největším počtem lidí kolem vás. Nezapomenete poukázat na neschopnost dotyčného a na zbytečnost jeho citů k vám.

Váhy (23. září – 23. října)

Krutě se vysmíváte lidem, kteří jsou do vás zamilovaní. Nikoliv proto, že byste byli tolik krutí, ale proto, že nezvládáte flirtování a randění, čímž se cítíte být zahnáni do kouta a nevíte, co máte dělat, proto začnete slovně útočit.

Zároveň nevíte, zda si z vás daná osoba nedělá legraci a zda to myslí vážně, poněvadž hodně takových lidí jste již také poznali. Hluboce zraníte onoho zamilovaného člověka a křičíte na něj. Někdy by bylo lepší pomoci potencionálnímu partnerovi do vztahu, ale vy jste na něj místo toho strašně krutí, čímž můžete přijít o partnera, který by se o vás mohl dobře starat.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vše berete sportovně. Jenže někdy je vaše mysl spíše o bojovém sportu než o tom běžném. A tak se mnohdy stane, že pokud se objeví člověk, o němž zjistíte, že je do vás zamilovaný, uděláte vše pro to, aby nevyhrál. Navíc si nemyslíte, že by na lásce tolik záleželo, a jednostrannou lásku považujete za slabost.

Urážíte člověka, který se do vás zamiloval, zničíte jeho psychiku pomocí vašich nevybíravých slov. Můžete to říkat přímo dotyčnému nebo ho můžete pomlouvat v okruhu vašich přátel, to již záleží na vaší povaze.

Zdroj článku: