Znamení zvěrokruhu, která nikdy nepředstírají, že jsou někdo jiný

Znamení zvěrokruhu, která nikdy nepředstírají, že jsou někdo jiný
Pokud chceme, aby nás lidé přijali mezi sebe, v některých případech nezbývá nic jiného, než začít předstírat, že jsme někdo jiný, máme jiné zájmy či jsme vyrůstali v jiné rodině než ve skutečnosti. Následující tři znamení zvěrokruhu ale nikdy nepředstírají, že jsou to, co nejsou. Patříte mezi ně?

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Líbí se Vám být sami sebou. Zhrozíte se při představě, že byste měli být stejní jako ostatní. Právě kvůli tomu si Vaši přátelé mohou být jisti, že si nikdy nebudete hrát na to, co nejste. Máte se rádi i se všemi svými chybami – dobře víte, že každý má nějaké, takže nevidíte důvod, proč byste před ostatními měli skrývat ty své. Pokud se s Vámi někdo nechce bavit na základě toho, kdo jste, a naopak požaduje, abyste se začali chovat jinak, Vy ho neposlechnete. Máte-li na něco odlišný názor než ostatní, nebojíte se ho vyřknout. Když si o Vás někdo myslí, že jste divní, Vás to zajímat nebude, naopak upřímně zhodnotíte jeho osobu. A většinou se to tomu dotyčnému nelíbí, protože to je čistá pravda.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste plni adrenalinu a potřebujete ho vypustit. To by se Vám nedařilo, kdybyste předstírali, že jste někdo jiný. Máte velké ambice a také víte, co je pro Vás nejlepší, a na základě toho se chováte. Nikdy byste se pro nikoho nezměnili, naopak se záměrně odlišujete od ostatních, aby mohli vidět, že oni se v životě trápí a Vy se bavíte, protože si život i přes jeho nedostatky dokážete užít naplno. Jste odhodlaní udělat cokoliv, co si zamanete, a ostatní lidé Vám to nemohou rozmluvit, poněvadž poté byste již přestali být sami sebou. A to nechcete. Nikdy nepředstíráte, že zbožňujete člověka, kterého nemáte v lásce. Každému řeknete od plic to, co si o něm myslíte, a je Vám jedno, jak dotyčný člověk zareaguje. Takto by se podle Vás měli chovat všichni lidé, ne se přetvařovat.

Máte velkou fantazii a ta vás nutí mít i vysoké ambice
Máte velkou fantazii a ta vás nutí mít i vysoké ambice | Zdroj: fran_kie/ Shutterstock

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Víte, že přetvářka není pozitivní vlastnost člověka, a proto ji nepreferujete ani nepoužíváte. Jste neustále sami sebou. Přestože některé situace mohou být nepříjemné, nikdy se nepřetvařujete. Jste přesvědčeni, že přetvařováním se nedá získat nic pozitivního, protože se na to může časem přijít. Vaši přátelé Vás znají takové, jací skutečně jste. Falešné přátele od sebe odstrkujete, poznáte je a nechcete s nimi mít nic společného. Sice se lehce neotevřete cizímu člověku, ale řeknete mu to na rovinu, nebudete si vymýšlet falešné příběhy. Jakmile k tomuto člověku začnete chovat důvěru, všechno mu o sobě řeknete a bude to stoprocentně pravdivé. Navíc ani lži vymýšlet nechcete – znamenalo by to pro Vás zbytečnou ztrátu času. Tento čas můžete využít mnohem lépe.

Zdroj článku: