Oblékejte se jako Meghan: Finančně dostupné modely Meghan Markle

Oblékejte se jako Meghan: Finančně dostupné modely Meghan Markle
Britská královská rodina a Meghan Markle nejdou úplně dohromady. Co ale tvoří skvělou dvojici, je Meghan a luxusní oblečení. Tedy ne vždy. Manželka prince Harryho již několikrát dokázala, že i levnější varianty šatů či doplňků mohou vytvořit dokonalý outfit.

Elegance a jednoduchost

Názory na šatník Meghan se velmi často liší. Ještě dříve, než vůbec proběhla svatba s princem Harrym, spousta stylistů tvrdila, že je sice oblečena vcelku vhodně, avšak jejím outfitům naprosto chybí jakákoliv energie a osobitý styl.

Tyto myšlenky ale také spousta stylistů vyvrací. Meghan si díky své dokonalé postavě mohla a může dovolit obléct prakticky cokoliv. Dříve milovala spíše tlumené barvy a prim hrálo především jednoduché, nenápadné a elegantní oblečení. Po narození dvou jejích dětí se ale v šatníku dají najít i barevnější varianty.

Méně než 250 amerických dolarů

Meghan nikdy příliš neřešila, jak moc značkové a drahé oblečení má na sobě. Stejně jako princezna Kate, i Meghan velmi často obléká finančně dostupnější modely. To potěší nejednu její fanynku. A tak přinášíme přehled stylových kousků, za které Meghan nemusela utratit více než 250 USD.

Jednoduchost má Meghan ráda. Zdroj: Shaun Jeffers / Shutterstock

Závislost na teniskách všeho druhu

Pohodlnost, nenápadnost, ale i elegance v každé situaci. To jsou základy, na kterých je postaven jakýkoli Meghanin outfit. Po červeném koberci by se v nich sice neprošla, i tak ale patří tenisky Veja k jedněm z jejích nejoblíbenějších. Ostatně lásku k teniskám Harry a Meghan prozradili již při představování sbírky bot svého prvorozeného syna. Nutno podotknout, že mnohé z verzí bot Veja lze koupit i za pouhých 100 amerických dolarů. Tedy v přepočtu za ani ne 2 300 Kč.

Jednoduché oblečení známých značek

Obrovská vlna šílenství se strhla po obyčejně vypadajícím topu J. Crew. Tato oblíbená značka nejenom britského královského dvora je mnohdy velmi nenápadná. Jednoduchost má ale Meghan ráda, a tak již vynesla nejenom bílý top, ale také její oblíbený rolák od značky High-Rise Toothpick nebo svetr Juliette Collarless Sweater-blazer.

Doplňky podtrhující eleganci

Zapomínat nelze ale ani na doplňky. Hranici 250 USD nepřekonal třeba náramek přátelství. Ano, i náramky přátelství patří do doplňků veřejně známých osob. Královská rodina i Meghan Markle si oblíbily doplňky návrhářky Monicy Vinader. A tak není žádným překvapením, že právě její náramek jsme na ruce Meghan již několikrát mohli vidět.

Elegance a jednoduchost, zdroj: Lorna Roberts / Shutterstock

Spolupráce pro dobrou věc

Oblečení není pro Meghan pouze kouskem látky, který může mít na sobě. S charitativním podtextem se vrhla i do spolupráce s módní značkou Cuyana. Doplňkem jejího ležérního šatníku se tak stal třeba tmavě hnědý klobouk s širokou krempou. Na jejím nočním stolku bychom mohli najít také náušnice Luna Ear Jacket Earrings. I přesto, že nestojí ani 200 dolarů, není jedinou pyšnou majitelkou. Stejné náušnice vlastní i herečka Jessica Alba.

Oblečení vyprodané během pár hodin

Zpravidla platí, že v čemkoliv se Meghan objeví, to je během pár dní, či dokonce hodin do posledního kusu vyprodáno. Nejinak tomu bylo třeba s konfekčními šaty Aritzia, které stály pouhých 50 dolarů. Stejný osud čekaly také letní plážové šaty z příjemného plátěného materiálu. Pruhované šaty od značky Reformation tehdy stály 218 amerických dolarů. S jemnými doplňky Meghan opravdu slušely.

Elegance šetřící peněženku

I přesto, že Meghan již není oficiální součástí britské královské rodiny, její outfity by jí ani na královském dvoře ostudu neudělaly. Svůj elegantní styl doplňuje o vhodně padnoucí doplňky. Protože se velmi často nebojí sáhnout ani po obyčejné konfekci, vypadat božsky dokáže i bez nutnosti utratit za oblečení horentní sumy.

Zdroje článku: