Máte-li pocit, že se vždy ztrapníte, nejspíše patříte do jednoho z těchto znamení

Máte-li pocit, že se vždy ztrapníte, nejspíše patříte do jednoho z těchto znamení
Každý se občas ztrapní – je to nevyhnutelné. Lidé si rádi dobírají jedince, kteří udělají v jejich přítomnosti něco hloupého. Lidé se rádi smějí, bohužel většinou na úkor druhých. Máte-li pocit, že se Vám to děje často, je možné, že jste se narodili v jednom z těchto znamení, která se chovají do jisté míry chaoticky.

Beran (21. března – 19. dubna)

Váš zásadní problém je, že nad ničím příliš nepřemýšlíte. Jakmile se pro něco nadchnete, okamžitě to musíte udělat. Tento problém se týká i různých konverzací – pokud Vás někdo naštve, řeknete cokoliv, aby svých slov litoval, a již si neuvědomíte, že svých slov můžete litovat i Vy (a také jich litovat budete). Nedáváte si příliš velký pozor na to, co říkáte, a téměř vždy se ztrapníte. Také se Vám často stává, že se příliš nudíte a z nudy vymýšlíte něco, co se dá označit slovem impulzivní. Pokud do toho ještě požijete alkohol, Vaše nápady Vás nevyhnutelně ztrapní. Ve většině případů si řeknete, že to tak trapné nebylo, opak je ale pravdou, jak Vás Vaši přátelé vždy poučí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše slova jsou Vaší zkázou. Nikdy dvakrát nepopřemýšlíte, co je a není vhodné říkat. Jediné, o co Vám jde, je říci ostatním to, co Vám zrovna probíhá hlavou. Vaše názory však mohou být pěkně trapné, což si neuvědomíte dříve, než je vyřknete. Reakce ostatních lidí nemusejí být tak pozitivní, jak jste si původně mysleli, a Vy se můžete pěkně ztrapnit. Nejhorší je, když řeknete něco, co není dvakrát nejvhodnější pro danou situaci. Ostatní lidé se na Vás mohou začít dívat pohoršeně a Vy si zprvu ani neuvědomíte, co jste udělali špatně, protože každý názor je podle Vás přínosný pro ostatní lidi. Ale někdy se jedná o záměr – situace se Vám může zdát být příliš klidná a Vy chcete zažít nějaké vzrušení – potom máte mnohem vyšší šanci, že se ztrapníte.

Mlčeti zlato, mluviti stříbro milé
Mlčeti zlato, mluviti stříbro milí střelci | Zdroj: Cast Of Thousands/ Shutterstock

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše mnohdy příliš přehnané emoce mohou za to, že se téměř vždy ztrapníte. Vaše reakce mohou rozbít spoustu Vašich vztahů, a to nejen partnerských. Myslíte si, že ostatní lidé budou vždy reagovat tak, jak si myslíte, že reagovat budou. Jakmile se ocitnete pod tlakem emocí, zapomínáte, že každý člověk je jedinečný. Ve finále začnete na ostatní lidi křičet v beznaději, tudíž si uříznete opravdový trapas. Ostatní lidé Vás mohou vnímat jako někoho, kdo si není jistý svými vlastními pocity, a po čase přestanou Vaše výbuchy řešit úplně. Jakmile si něco myslíte, ztrácíte kontakt s realitou, a o lidech si můžete vymýšlet příběhy, které se nemusejí zakládat na pravdě, ale Vy těmto svým výmyslům zcela věříte.

Zdroj článku: