Způsob, jakým můžete obtěžovat svého partnera, podle Vašeho znamení

Způsob, jakým můžete obtěžovat svého partnera, podle Vašeho znamení
Každý má své chyby a tou nejčastější společnou chybou, jíž děláme skoro všichni, je, že nedokážeme přijmout lidi takové, jací jsou. To se může týkat i Vašeho partnera. Ovšem chyba není jen na jeho straně – neustále děláme něco, co naše partnery štve, aniž bychom si to uvědomili. Jakým způsobem pravděpodobně obtěžujete svého partnera Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše neustálá snaha vyhrávat nevěstí pro vztah nic dobrého. Pokud vyhrajete, partnera si dlouho dobíráte, a pokud prohrajete, jste dlouho naštvaní. Tak či tak Vaše chování partnera štve.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste schopni dát svému partnerovi dostatek lásky, aby byl šťastný. To, co ho na Vás štve, je však Vaše pohodovost. Než se k něčemu dokopete, trvá to dlouho, a skončíte při první příležitosti.

Blíženci (21. května – 21. června)

Neustále na něco zapomínáte, poněvadž jste roztěkaní. Nepamatujete si, že máte něco udělat, dokud Vám to partner nepřipomene. Na to, co pro Vás není tak důležité, ale pro partnera ano, zapomenete.

Rak (22. června – 22. července)

Staráte se o svého partnera zbytečně moc. Nejvíce ho štve, že s ním zacházíte jako s malým dítětem, ovšem existují i jiné Vaše láskyplné praktiky, které ho mohou štvát místo těšit.

Lev (23. července – 22. srpna)

Myslíte si, že víte všechno a všude jste byli. S partnerem si povídáte i o tématech, o nichž nevíte vůbec nic. Přestože Vám partner dokáže, že jste neměli pravdu, Vy si stojíte za svým.

Panna (23. srpna – 22. září)

Držíte se přesně podle předem stanoveného plánu. Pokud se stane, že budete muset vymyslet náhradní plán, začnete vyšilovat a Vaše jednání může přejít až do hysterie.

Jak nejde pannám něco podle plánu stanou se z nich hysterky, Zdroj: Antonio Guillem/ Shutterstock

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše otravnost vůči Vašemu partnerovi zahrnuje pouze Vaše rozhodnutí. Máte tendenci vracet se v čase do minulosti nebo navštívit budoucnost, abyste se rozhodli, ale v přítomnosti to udělat nedokážete.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Máte velký problém s odpouštěním, ovšem to, co Vašeho partnera štve nejvíce, je časové rozmezí, v němž dokážete zůstat naštvaní. Neustále mu vyčítáte jeho minulé chyby.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Chcete být vtipní i v těch nejnevhodnějších situacích. Vždy vymyslíte něco vtipného, ale Váš partner i okolní lidi jsou toho názoru, že lépe byste udělali, kdybyste v tu chvíli mlčeli.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Příliš se zajímáte o akce na zboží. Šetříte, kde se dá, a pokud musíte něco zaplatit společně s partnerem, dáte tu nejmenší možnou částku, abyste ušetřili.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Váš partner může být zklamaný z toho, že uděláte všechno pro to, abyste měli jiný názor než on. Jakmile zjistíte, že Váš partner zastává stejný názor, Vy ten svůj vždy změníte.

Ryby (19. února – 20. března)

Neustále se schováváte za svého partnera, pokud jde do tuhého. Dokonce i když si za něco můžete sami a nyní byste měli nést následky, všechnu zodpovědnost přenesete na svého partnera.

Zdroj článku: