Velký andělský horoskop na duben: Beranům pomůže okolí, Váhám se splní přání

Velký andělský horoskop na duben: Beranům pomůže okolí, Váhám se splní přání
Vaši strážní andělé na Vás nezapomněli ani v dubnu. A tak jsou opět tady, aby přinesli každému znamení zvěrokruhu radu a poselství na měsíc duben. Jaký vzkaz mají pro Vás? 

Mít někoho, kdo nad námi drží ochranou ruku a stará se o naše štěstí je zajisté k nezaplacení. Každé znamení má svého anděla strážného, který se stará právě o to, aby jsme se v životě měli dobře a aby naše kroky vedly tou správnou cestou. Někdy ale tyto rady neposloucháme a jdeme si tvrdě za svým. To se nám pak často vymstí. Jaké rady a vzkazy si pro Vás vaši andělé strážní připravili na měsíc duben?

 

Beran (21.3. - 20.4.) 

 Kamael má pro Vás vzkaz: Ochotní lidé 

V dubnu se dostanete do situací, které pro Vás nebudou příjemné a nebudete vědět, jak se s tím vypořádat. Nemusíte být na to sami. Máte kolem sebe mnoho skvělých lidí, kteří Vám ochotně pomohou.

Býk (21.4. - 21.5.) 

Hagiel  má pro Vás vzkaz: Rozmyslete si to 

Tento měsíc se dostanete do situace, která bude vyžadovat rozhodování. Obdržíte dvě protichůdné nabídky. Každá z nich pro Vás bude něčím výhodná. Vy si budete muset vybrat tu, která je pro Vás z dlouhodobého hlediska opravdu dobrá. 

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Rafael má pro Vás vzkaz: Zotavení 

Vše, co Vás v poslední době trápilo, se Vám v dubnu podaří vyřešit. Podpořit to můžete odpočinkem, relaxací a zaměřením se na sebe. Protože ty nejlepší odpovědi jsou vždy uvnitř nás. 

Rak (22.6. - 22.7.) 

Gabriel má pro Vás vzkaz: Jednejte 

Pokud něco v životě opravdu chcete, musíte pro to taky něco udělat. Na to v dubnu nezapomínejte a buďte aktivní. Udělejte pro své štěstí maximum a nebojte se hledat inovativní a neobvyklé způsoby řešení.

 

Pokud něco chcete, tak proto musíte něco i udělat. Hurá do toho!
Pokud něco chcete, tak proto musíte něco i udělat. Hurá do toho! | Zdroj: Agenturfotografin/ Shutterstock

Lev (23.7. - 22.8.) 

Michael má pro Vás vzkaz:  Myslete pozitivně 

Duben Vás možná občas malinko potrápí, ale vše se bude dít ve Váš prospěch. Na to nezapomínejte a snažte se zůstat optimisty. Každá překážka má své řešení a její zdolání nás ještě posilní a posune dál. 

Panna (23.8. - 22.9.) 

Rafael má pro Vás vzkaz: Mírumilovné řešení 

Vyhněte se v dubnu konfliktům a hádkám. Tím nic nevyřešíte a svou situaci naopak můžete zhoršit. Snažte se raději komunikovat v klidu a míru. Jen tak se Vám podaří získat to, co si přejete a udržet své vztahy na dobré úrovni. 

Váha (23.9. -23.10.) 

Hagiel má pro Vás vzkaz: Ano 

Nemějte strach, v dubnu se Vám bude všechno dařit a začnete si dokonce plnit svá přání. Cesta k nim sice nebude vypadat tak, jako jste si naplánovali, ale výsledek bude ten nejlepší možný. Nezalekněte se drobných překážek a neúspěchů. Jsou součástí vaší cesty. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

Asrael má pro Vás vzkaz: Jste připraveni 

Již nějakou dobu přemýšlíte o změně, kterou potřebujete udělat. A duben je pro ni ten správný čas. Nemusíte se bát, na tuto změnu jste připraveni a může Vás konečně v životě posunout o krůček blíž ke štěstí. 

Střelec (23.11.- 21.12.) 

Zadkiel má pro Vás vzkaz: Čekejte 

Vyhněte se v dubnu unáhleným rozhodnutím. Může se stát, že na Vás budou lidé z okolí tlačit, abyste se rozhodli okamžitě. To by ale nebylo moudré. Dejte si dostatek času, abyste mohli promyslet benefity a rizika všech variant vašeho rozhodnutí. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

Kassiel má pro Vás vzkaz: Ne 

Duben se nebude vyvíjet podle vašich představ. To, po čem již nějakou dobu toužíte, se bohužel nenaplní. Nemusíte ale truchlit. Je to pouze ve váš prospěch. Díky tomu se Vám totiž otevřou dveře k něčemu mnohem lepšímu. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Uriel má pro Vás vzkaz: Vyjádřete se jasně 

V dubnu se zaměřte na komunikaci. Vysíláte sice svému okolí signály, ale to je nemusí vždy pochopit tak, jak byly myšleny. Raději zvolte cestu upřímné a přímé komunikace. Nebojte se přímo vyjádřit to, co od svého okolí očekáváte. 

Ryby (21.2. - 20.3.) 

Asariela má pro Vás vzkaz: Není třeba se bát 

Toužíte po změně a jste již krůček od rozhodnutí začít. Brání Vám ale stále ještě strach. Zahoďte obavy a vrhněte se do změny po hlavě. Je to to nejlepší, co můžete pro sebe udělat. 

Zdroj článku: