Velké dubnové štěstí pro 3 znamení: Lvi vyhrají konkurenční boj, Váhám se začne dařit a Střelci si budou užívat

Velké dubnové štěstí pro 3 znamení: Lvi vyhrají konkurenční boj, Váhám se začne dařit a Střelci si budou užívat
Každému znamení je dopřána nějaká dávka štěstí. Následující znamení si ale své štěstí v dubnu užijí opravdu ve velkém. Patříte mezi tato znamení také Vy? 

Obrovské štěstí zaklepe v dubnu na dveře hned třem znamením zvěrokruhu. Pokud patříte k lidem, kteří se narodili ve znamení sebevědomého lva, nerozhodné váhy, nebo cílevědomého střelce, potom jsou další řádky určeny právě pro Vás. Dozvíte se, jakého velkého štěstí se dočkáte a na co krásného se můžete připravit. Neberte ale nic jako samozřejmost a nezapomínejte na vděčnost a pokoru. 

Lev (23.7. - 22.8.) - Pětka holí 

Vaše štěstí bude paradoxně pramenit z velmi nepříjemné situace, která se odehraje v práci. Dostanete se totiž do konfliktu s člověkem, který má zálusk na Vaši pracovní pozici a výhody. Vy jste si své místo vybojovali čestně a po zásluze jste právě tam, kde se nachází, a to se všemi benefity, ale také zodpovědností. Tento člověk si neuvědomuje, co vše bylo potřeba udělat pro takový úspěch a touží po něm zadarmo. Rozhodne se proto, že ho vezme Vám. Použije velmi neférové zbraně. Nebude se bránit ani lžím, pomluvám a intrikám.

K vám se ale bude chovat velmi mile a přátelsky. Vy se ale naštěstí nenecháte uchlácholit falešnými úsměvy a velmi rychle prokouknete jeho pravé záměry. Díky včasnému odhalení tak nejen zachráníte svou reputaci, ale také zvítězíte nad tímto proradným konkurentem. Vaši čestnost ocení také Vaši nadřízení a ostatní kolegové a svou pozici v práci si ještě upevníte. 

Konflikt v práci může mít pozitivní vliv na další dění
Konflikt v práci může mít pozitivní vliv na další dění | Zdroj: Thomas Andre Fure / Shutterstock

Váha (23.9. -23.10.) - Kolo štěstí 

V posledních měsících jste si prošli nepříjemnými situacemi, které Vám daly opravdu zabrat. Už jste na sobě začali pociťovat nepříjemné vyčerpání a stres pomalu ale jistě začínal páchat drobné škody. To se ale v dubnu změní a Vám se do života začne vracet opravdové štěstí. Začne se Vám skvěle dařit a napravíte tak škody, které byly napáchány v minulosti. V druhé polovině dubna si tak budete moci dopřát tolik zasloužený a potřebný odpočinek.

A budete si ho náramně užívat. Nejen, že se zaměříte na kvalitní spánek, ale budete odpočívat také aktivně. Budete si vychutnávat také činnosti, které Vás velmi baví, ale v poslední době jste na ně neměli čas, chuť ani energii. Během těchto aktivit můžete také poznat nové velmi zajímavé lidi, kteří se stanou novou součástí Vašeho života. 

Střelec (23.11.- 21.12.) - Královna pohárů 

V dubnu budete mít opravdu vytříbený smysl pro komunikaci a naslouchání. Budete velmi empatičtí a trpěliví a díky tomu se stanete vrbou pro lidi ze svého okolí. Toto naslouchání Vás nebude nijak unavovat. Naopak budete velmi šťastní, že můžete být lidem ve svém okolí nápomocní. A také se Vám to náležitě vyplatí. Někteří z těchto lidí Vám totiž budou velmi vděční a budou ochotní dát svůj vděk náležitě najevo. Za Vaše trpělivé naslouchání a nezištnou pomoc se rozhodnou pomoci i Vám. Tato pomoc může mít podobu nabídky, která pro Vás bude velmi výhodná a pomůže Vám především po finanční stránce. 

Zdroj článku:
  • Autorský text