Královská rezidence v Londýně, kde pobýval princ Harry a jeho americká manželka Megan, už má nové nájemníky

Královská rezidence v Londýně, kde pobýval princ Harry a jeho americká manželka Megan, už má nové nájemníky
Královské povinnosti příbuzných Alžběty II. na druhou stranu přináší také výhody ve formě apanáže a bydlení. Princ Harry a jeho žena se těchto povinností a výhod zřekli a na jejich místo přišli další členové z královské krve.

Novinky z britské královské rodinky

Po princezně Eugenii se do „královské firmy“ přidala i její sestra Beatrice z Yorku (obě jsou vnučky královny), která se nedávno vdala.

Poté, co se mladší syn prince Charlese Harry a jeho žena odstěhovali nejen od rodiny, ale i z Anglie, protože je údajně omezovali královské povinnosti, zůstala po nich i volná vilka. Právě tu dostala nová hvězda královské rodiny.

Beatrice z Yorku

Princezna je v žebříčku následovnictví na trůn na devátém místě a na rozdíl od Kate a Megan, není závislá na penězích od královny. Sama pracuje jako viceprezidentka významné softwarové společnosti a je také velice aktivní v charitativních projektech, takže ji nebude činit potíže tuto činnost vykonávat pod záštitou „Koruny“. Sama princezna si vydělává dost peněz a má také majetek získaný od svého otce, který je druhým královniným synem. Své jmění princezna ještě posílila svatbou z 35letým multimilionářem italského původu, který je zakladatelem a ředitelem společnosti, která spravuje luxusní nemovitosti.

Beatrice je nadšená, protože bude bydlet poblíž své sestry Eugenie a také bude sousedkou Kate, Williama a jejich dětí. Se všemi si dobře rozumí. Její romantická vilka není nijak velká, mladému páru ale bude vyhovovat.

Královna se zlobí na vnoučka Harryho

Královna tak nepřímo vyslala signál svému rebelujícímu vnukovi Harrymu, že je v „královské rodinné firmě“ lehce nahraditelný a s jeho životem u dvora už se nepočítá.

Uvidíme, co na to zrzek Harry řekne, až procitne ze zamilovanosti a vymaní se z nadvlády své manželky Megan.