Zajímavosti o Willu Smithovi, Princi z Bel Air s vášní pro rap

Zajímavosti o Willu Smithovi, Princi z Bel Air s vášní pro rap
Will Smith se narodil ve Filadelfii 25. 9. 1968 a dnes patří do skupiny nejuznávanějších herců v Hollywoodu. Než byl objeven jako herec, užíval si už několik let slávu jako úspěšný rapper. Hudbou si vydělával s výrazným úspěchem od 12 let. V 18 letech už byl milionářem.

Z rappera hercem

Mladý Will, stejně jako mnoho jiných amerických chlapců, vyrůstal se skutečnou vášní pro rapovou hudbu a jako velký talent měl možnost se učit od těch nejlepších. Hudba ale nebylo to jediné, co mladíka nadchlo.

Právě v období, kdy měl za sebou pořádný skandál kvůli neplacení daní a jen pokuta, kterou dostal, činila 2 miliony dolarů, přišla Willovi nabídka na ztvárnění seriálové role v novém sitkomu od tvůrce projektu Benna Mediny Fresh Prince. S nabídkou role přišla i možnost vytvořit úvodní melodii k sitkomu. Právě ta se vryla do paměti všem divákům, kteří před časem sledovali příběhy nezbedného kluka, který přijde bydlet do domácnosti svého bohatého strýce v Bel Air a naruší tak poklidnou atmosféru rodiny.    

Návrat Fresh Prince 

Trvalo to 30 let, než se Will rozhodl úspěšný sitkom oprášit a natočit další díly. A tak se opět zvedl zájem o dům, kde se celý seriál točil a jehož adresa byla zveřejněná ve čtvrté sérii úspěšného seriálu.

Zajímavá reklamní kampaň

Will tak loni k třicátému výročí seriálu zorganizoval po dohodě s majitelem nemovitosti, která je na Cloud Road na okraji Los Angeles, reklamní kampaň a nabídl pobyt v bílé luxusní vile několika šťastlivcům přes platformu Airbnb.

Pobyt v hodnotě 30 dolarů za noc zahrnoval obsluhu s jídlem podávaném na stříbře, pobyt v bazénu a ubytování v křídle domu, kde jsou kulisy z natáčení. K dispozici bylo pět nocí v říjnu, ale byl tak obrovský, že většina fanoušků zažila zklamání.

Osobní život

Šarmantní herec, který měří už od 13 let 1,88 metru žije téměř spokojený život se svojí druhou manželkou Jadou Pinkett. V poslední době pár rozvířil vody, když si Jada pozvala manžela do své televizní show a tam ho ohromila promluvou o své nevěře. Jinak jsou ale manželé k novinářům spíše uzavření, o to více se aktivně věnují charitativním projektům zaměřeným na děti žijící v chudobě.

Manželé tvoří pár od roku 1992, spolu vychovali 2 děti a Will má ještě syna z prvního manželství.

Will se věnuje hlavně hraní, ale občas si pro radost uspořádá koncert. Za nejsložitější a nejnáročnější práci považuje roli ve filmu Já robot, na který se připravoval půlročním intenzivním tréningem. Will s rodinou žije v Malibu. Je velice oblíbenou hvězdo Instagramu a představuje pro malé chlapce vzor úspěšného Afroameričana, který se umí prosadit.

Když má volno, vezme rodinku na výlet svým pověstným karavanem, který táhne kamion. Ten je vybavený dřevěným nábytkem, koženými sedačkami, obrovskou zajíždějící obrazovkou a luxusem na každém kroku. Tento motoristický poklad si můžete najít na YouTube.