V tomto měsíci čeká láska a spřízněná duše na tato čtyři znamení

V tomto měsíci čeká láska a spřízněná duše na tato čtyři znamení
I když se únor teprve přehoupnul do své druhé poloviny, ve vzduchu začíná být pomalu cítit jaro. A to je od nepaměti spojováno s láskou. Která znamení letos zažijí láskou oplývající začátek roku?

Motýlci v břiše, rozechvělá srdce či mírná nervozita, přesně tyto pocity tento měsíc čekají hned na čtyři znamení. Blíženci, lvi, panny a štíři v tomto měsíci okusí, co je to opravdová láska. Bude silná, nečekaná, přesně taková, v jakou jste už dlouho doufali. Přijde nečekaně a vaše srdce zažehne tak silným žárem, že budete mít občas problém stát nohama pevně na zemi. Zbystřete, čekají vás totiž dny plné lásky.

Nezapomínejte však, že láska není samozřejmost. Pokud už se nám takového daru dostane, je zapotřebí o něj pečovat. Jedině tak může být váš vztah dlouhodobě silný, harmonický a šťastný. V opačném případě se totiž může počáteční poblouznění a zamilovanost proměnit v pouhou vzpomínku. Následující čtyři znamení ale mají ty nejlepší předpoklady k tomu, aby se jim v lásce dařilo jako nikdy předtím.

Blíženci (22.5.-21.6.)

Pokud v životě již partnera máte, zaměřte se na stabilitu vztahu. Pokud na svou lásku teprve čekáte, první měsíce pro vás budou klíčové. Právě ty totiž rozhodnou, zda si lásku dokážete i udržet, a že to nebude vůbec jednoduché. Pracujte především na budování pevných základů a snažte se přistupovat ke vztahu racionálně, i když to v počátcích zamilovanosti bude skutečně obtížné. Samozřejmě se ale snažte si nové začátky hlavně užít, protože právě ty jsou na každém vztahu to nejkrásnější.  

Pokud už svou lásku máte, znovu se ve vás probudí ty dávno zapomenuté pocity zamilovanosti. Obě skupiny ale budou mít jedno společného. Zaměříte se především na vzájemnou důvěru, která je ve vztahu tolik potřebná. Váš vztah prověří situace, které vás utvrdí v tom, že se na svůj protějšek můžete bezmezně spolehnout. Pozadu nebude ani sexualita. Váš partner/partnerka vás bude neuvěřitelně přitahovat a budete si užívat každou společnou chvíli.

Pokud už svou lásku máte, zaměřte se na vzájemnou důvěru, terá je ve vztahu tolik potřebná
Pokud už svou lásku máte, zaměřte se na vzájemnou důvěru, terá je ve vztahu tolik potřebná | Zdroj: AllaSerebrina / Depositphotos

Lev (23.7. – 22.8.)

Měsíc únor bude ve znamení práce na vašem vztahu. A tato dřina se vám bude jenom vyplácet, díky ní totiž vztah jenom pokvete. Strávíte hodiny plánováním budoucnosti a zjistíte, že vaše představy se v mnohém ztotožňují. Díky tomu k sobě budete mít blíže než kdykoliv předtím. Únor vám zkrátka v lásce bude přát.

Do cesty vám může vstoupit osoba, která prověří vaši věrnost. Zkouškou se vám ale podaří projít na výbornou. I tento zdánlivě nepříjemný zážitek jen posílí váš vztah a důvěru s vaší polovičkou. Užívejte si společné chvíle a vyhledávejte společnost toho druhého. Plánujte společné výlety, vyrazte na vytouženou dovolenou nebo třeba jen na prodloužený víkend, kde si náležitě odpočinete a neberete nové síly.

Panna (23.8.-22.9.)

Předešlé vztahy vám po emocionální stránce daly pěkně zabrat. Špatné zkušenosti z minulých vztahů se promítaly i do těch současných. Právě kvůli neúspěchu z minulosti jste na lásku skoro zanevřeli. Právě v únoru se vám ale v životě objeví člověk, díky kterému po dlouhé době znovu uvěříte, že skutečná láska existuje.

Velmi rychle si uvědomíte, že láska nemusí být jen bolavá, a ne každý vztah musí být nutně odsouzen k záhubě. S tímto člověkem po svém boku se budete hned od začátku cítit uvolněně a nebude zapotřebí přetvářek ani jiných úhybných manévrů. Při budování tohoto vztahu však budete stále opatrní s ohledem na vaši minulost. Budete se snažit ochránit sami sebe před případným zklamáním. Mějte se ale na pozoru, aby si vaše drahá polovička vaši odtažitost nevyložila jako projev nedůvěry vůči její osobě. Pro tentokrát se snažte dát stranou i svůj rozum a vše zbytečně neanalyzovat, jak je ostatně vaším dobrým zvykem.

Štír (24.10.-22.11.)

Není to tak dávno, co si váš vztah musel projít velkou zkouškou, a i nadále vás trápí problémy s nedůvěrou. Na vině mohla být nevěra. Čas ale pomalu hojí šrámy a obrousil bolavé rány. Zdá se, že během února bude vše na dobré cestě k uzdravení vašeho vztahu. Pro některé z vás navíc tento měsíc bude znamenat předzvěst velkých životních kroků – už zanedlouho vás totiž možná bude o jednoho navíc.