Konec února změní těmto třem znamením život. Konečně se dočkají velkého štěstí

Konec února změní těmto třem znamením život. Konečně se dočkají velkého štěstí
Začátek roku je bezpochyby spojen s novými začátky i předsevzetími. Na jaká hvězdná znamení se hned začátkem roku usměje štěstí? Nepatří mezi ně i vy?

Ani jsme se nenadáli a s dalším rokem jsme se museli nadobro rozloučit. Přichází ale rok nový, který je pro mnohé příslibem nových začátků, předsevzetí či cílů, které by chtěli ve svém životě dosáhnout. Některá znamení budou mít ale cestu ke štěstí přeci jenom méně trnitou než jiná. Potká je štěstí, pracovní úspěchy nebo třeba vytoužená láska. Nepatříte mezi tato tři znamení i vy?

Podle astrologů se hned tři znamení mohou těšit koncem února na neobyčejný příval štěstí, které může jejich dosavadní život převrátit vzhůru nohama. Je to právě únor, který jim slibuje prosperitu a úspěchy ve všech aspektech života. Zkrátka se vám bude dařit vše, co si jen usmyslíte a ani pro to nebudete muset nic moc udělat. Hvězdy vám zkrátka budou příznivě nakloněny, tak proč toho nevyužít? Vaše štěstí nemusí být nutně vykoupeno neštěstím jiných, vliv Jupitera bude ovšem natolik silný, že ho rozhodně pocítíte. Která tři znamení se budou moci pyšnit štěstím, o kterém se jim už dlouho nezdálo?

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud bychom měli zmínit jenom jedno znamení, jehož nositelé budou mít přímo na růžích ustláno, byli by to kozorozi. Nejenom na konci února se jim totiž bude dařit téměř vše, na co si vzpomenou. Dokonce i to, co se jim v uplynulém roce nedařilo. Štěstí je však neopustí ani s příchodem dalšího měsíce, ba naopak vlivem působení Jupiteru a Uranu je štěstí bude provázet ještě v dubnu a květnu. Štěstí navíc můžete jím snadno naproti, stačí naslouchat svým instinktům a také znamením z vesmíru. Zkuste někdy více naslouchat než mluvit. Možná budete sami překvapeni, kolik se toho můžete nejenom o jiných, ale i o sobě dozvědět. Začátek roku 2024 přeje riskování, nebojte se tedy čas od času vystoupit ze své komfortní zóny. Možná budete sami překvapeni, jak zdánlivě riskantní krok může zamíchat kartami ve váš prospěch. Je čas se konečně odhodlat a zkusit i věci, na které byste dříve ani nepomysleli. Jedině tak můžete v budoucnu dosáhnout svých cílů. Bude zapotřebí jen trpělivost, vytrvalost a kapka štěstí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Podobně šťastný únor čeká i na Býky, kterým též bude přát planeta Jupiter, která je planetou hojnosti a štěstí. Podobně jako Kozorozi i oni si budou užívat nečekaný příliv štěstí nejenom na konci února, ale i v následujících měsících. Čeká vás nejedna pracovní příležitost, díky které můžete konečně najít práci, po které tak dlouho prahnete. Snažte se naklonit si štěstí na svou stranu a využít příležitosti, které vám vesmír nabízí. Na konci února přijde ideální čas pustit se do nových projektů, riskovat a otevřít svou mysl novým možnostem. Jedině tak pro vás bude nadcházející měsíc skutečně úspěšný. Astrologové doporučují, aby se Býci nebáli pustit se po hlavě do nových projektů, ale zároveň nepracovat až příliš. V takovém případě vás totiž může postihnout pracovní vyhoření. Nebojte se osvojit si základy meditování, díky kterým se budete lépe koncentrovat a lépe plnit zadané úkoly.

Konec února bude pro blížence doslova pohádkovým a splní se vám přesně to, po čem toužíte
Konec února bude pro blížence doslova pohádkovým a splní se vám přesně to, po čem toužíte | Zdroj: kieferpix / Depositphotos

Blíženci (21. května – 20. června)

A nakonec tu máme třetí znamení Blíženců, kteří se též mohou těšit na nejšťastnější období v roce. Konec února pro vás bude doslova pohádkovým a vám se splní přesně to, po čem už jste dlouhá léta prahli. Nejenom v únoru vás ale čeká štěstí, podobně tomu bude i v měsíci následujícím a také na konci května, kdy Jupiter vstupuje do znamení Blíženců a začne jim tak posílat silné pozitivní vibrace. Možná se vám pak bude zdát, že dokážete vše, na co si jenom vzpomenete. Až tak intenzivní bude síla Jupiteru, která na toto hvězdné znamení bude působit. Budete schopni převzít inciativu, vést tým lidí k úspěchu, prosadit se a dosáhnout svých dlouhodobých cílů, které se ještě do nedávna zdály nedosažitelné.