Týdenní horoskop od 12. dubna: Blížence čeká kariérní růst, Panny zametou s rutinou a Vodnářům se nápady jen pohrnou

Týdenní horoskop od 12. dubna: Blížence čeká kariérní růst, Panny zametou s rutinou a Vodnářům se nápady jen pohrnou
Podle horoskopu hraje týden všemi barvami. Kvete láska, rodí se nové nápady a úplně nejlépe se utrácí. Nikomu proto neuškodí trocha opatrnosti a rozmyslu. Jak si povede tento týden právě vaše znamení?

Beran

Při poznávání nových lidí zaujměte pomalejší a ohleduplnější přístup. Dopřejte si to potěšení z poznávání. Věnujte čas zcela obyčejným věcem a třeba si všimnete, co vše pro vás váš partner dělá. Heslo tohoto týdne je: Zpomalte! 

Býk

Býci, zaslouží si ti, s kterými jste nejčastěji, váš drahocenný čas? Jako jedni z beznadějných romantiků se můžete snadno upínat ke zveličování pozitivních vlastností vašich partnerů. Udělejte si prostor pro své individuální zájmy, nebuďte tolik připoutáni na druhých. Když se k sobě po chvíli opět vrátíte, budete si jistější nejen sami sebou, ale i vaším vztahem. 

Blíženci

Hned na začátku týdne vám přijde nový nápad, který vás naprosto odrovná, v pozitivním slova smyslu. Můžete získat vynikající příležitost pro kariérní růst, studijní cestu nebo se také můžete zamilovat. Přesto buďte pozorní a nezametejte opakující se problém pod koberec, mohl by vás v nestřeženém okamžiku nepříjemně překvapit.

Rak

Nejspíš budete mít chuť se vydat na romantický víkend ve dvou. Buďte k sobě citliví, protože týden může přinést trochu nepohodlí a vaše plány by se mohly zhatit. Opatrně také na zdraví, ve stravování se držte zavedených rituálů.  

Lev

Lvi, čeká vás úspěšný a činorodý týden. Dařit se vám bude jak v práci, tak na poli vztahovém. Využijte této energie k budování pevného zázemí a láskyplných vztahů. 

Panna

Nastal čas změnit vše, co se pro vás stalo pouze nudnou rutinou. Pokud si můžete udělat volno, neodkládejte to a dejte prostor svým momentálním nápadům. Nemáte-li na výběr, napište si své aktuální postřehy na papír a uskutečněte je, co nejdříve to půjde.

Váhy

Váš zájem pohltí něco nebo někdo, o kom jste dosud ani netušili. Můžete se otevřít novým příležitostem, nezapomeňte si však zkontrolovat také logickou stránku věci, abyste se nenechali unést povrchními nápady. 

Štír

Možná jste se v poslední době drželi trochu v ústraní. Nastal čas vyjít víc mezi lidi, ať už by to znamenalo jen večeři ve dvou nebo hlubší rozhovor se spolubydlícím. Neodmítejte nabízenou spolupráci, najděte nejlepší způsob, jak využít svůj talent a pusťte se do práce. 

Střelec

Střelci, uděláte pro sebe i své okolí nejlépe, když se uprostřed rozjetého závodu na chvíli zastavíte a nadechnete se čerstvého vzduchu. Objevíte tak nové možnosti, které by vám při chvátání pravděpodobně unikly. 

Kozoroh

V tomto týdnu odložte všechna důležitá jednání, nedělejte příliš velká rozhodnutí a neutrácejte mnoho peněz. Energii věnujte spíše do vztahů, na které jste v poslední době neměli čas. Nezapomeňte, dlouhodobé vztahy nejsou jen o povinnostech, ale také o radostech.

Vodnář

Vaše myšlenky se budou ubírat směrem vášní a změn. Možná vás napadne, jak si vyzdobit byt, přestěhovat se nebo konečně uspořádat již dlouho odkládanou oslavu. Budete inspirovat lidi kolem sebe a je pravděpodobné, že zaujmete také někoho, o kom už dlouho sníte. 

Ryby

I když se cítíte být v poslední době trochu zpomalení, čekají vás inspirativní setkání s lidmi, kteří vás z melancholie rychle vyvedou. Nepřijímejte každou lákavou nabídku, mohli byste se snadno přetížit.