4 nejupovídanější znamení zvěrokruhu. Patříte mezi tyto drbny i vy?

4 nejupovídanější znamení zvěrokruhu. Patříte mezi tyto drbny i vy?
Každý z nás má jiný styl komunikace. Zatímco někteří raději poslouchají, jiní zase bez ustání něco povídají a ani jim nezáleží na tom, jestli to druhé zajímá. Právě mezi takové lidi se řadí tato 4 upovídaná znamení, která nikoho jiného ani nepustí ke slovu. Co je k tomu vede?

Blíženci

Blíženci se prostě nemohou ubránit své tendenci neustále mluvit. Ať už řeší cokoliv, vždy budou mít něco na jazyku, i kdyby to byla jen nějaká drobnost, které si během dne všimli. Umí rychle přemýšlet, a protože se do konverzací vrhají téměř s každým, koho potkají, často improvizují. Díky tomu jsou ale jejich konverzace vždy nenucené a přirozené. Umí se snadno zapojit do rozhovoru, i když tématu vůbec nerozumí, nebo přerušit trapné ticho v místnosti, a zachránit tak své bezradné přátele.

Nejsou sice velkými řečníky, ale dokážou všechny rozveselit. Často jsou až moc rychlí a neustále přeskakují z jednoho tématu do druhého. Nejde o to, že by si nechtěli pořádně vyslechnout vaši odpověď, ale jejich myšlenky se mění rychlostí světla, a tak ještě předtím, než nějaké téma nakousnou, už je napadá další, které potřebují okamžitě probrat. V každé společnosti se ale snaží všechny zapojit a postarat se o to, aby se i ti největší introverti cítili vyslyšeni.

Nezáleží jim na tom, jestli se u toho ztrapní. Chtějí si prostě užívat a seznamovat se s kýmkoli, kdo jim padne do oka, protože nikdy nevíte, o co můžete přijít tím, že budete zticha.

V oblibě mají také drby a žhavé novinky, a tak se všude snaží mít oči na stopkách a uši ve střehu. 

Beran

Berani nemají žádné zábrany. Všechno zkrátka říkají naplno a nestrachují se o to, jestli s nimi někdo bude nesouhlasit. Umí překřičet každého, kdo jim stojí v cestě a neskončí, dokud hlasitě a jednoznačně nevyjádří svůj názor. Jsou to energičtí vůdci, které nemůže nic a nikdo zastavit. Jsou spontánní, upřímní, ale i trochu sebestřední. Jejich výhodou je ale to, že u toho umí vypadat úplně nevinně. Jsou přece jen upřímní, žádná škodolibost s tím nemá nic společného.

Ve skutečnosti však jde o poměrně konfliktní znamení a nebrání se žádné hádce ani debatě, zvlášť pokud v ní budou mít hlavní slovo. 

Střelec

Tito zkušení cestovatelé jsou upovídaní hlavně proto, že mají tolik vtipných a zajímavých příhod a vzpomínek, že by byla škoda se alespoň o pár z nich nepodělit. Jsou od přírody optimističtí a veselí, a tak je vždy radost si je vyslechnout. Mají přirozené charisma, kterým k sobě všechny lákají.

Umí vyprávět poutavě a zábavně, a tak si přátele najdou úplně kdekoliv, i na svých dalekých dobrodružstvích. Navíc jsou upřímní a otevření a čiší z nich jakási opravdovost a radost ze života.

Díky svým zkušenostem mají také promyšlené a sofistikované názory a vědí hodně o tématech všeho druhu. Jsou tedy i dobrými učiteli, kteří umí inspirovat, protože mluví z vlastní zkušenosti. Občas se sice až moc rozpovídají, ale když máte k tématu co říct, rádi se nechají přerušit a vyslechnou si váš pohled na věc.

Vodnář

Vodnáři zbožňují smysluplné debaty a rozjímání o tématech, na kterých jim záleží. Rádi druhým přímo přednášejí o tom, co je v poslední době zaujalo. Mají totiž načteno, a pokud je nějaká problematika trápí, s radostí ji druhým přiblíží, doplněnou o své názory a postřehy. Ani v přátelských konverzacích se svému řečnictví nevyhnou.

Jsou také svobodomyslní, nezávislí a často jsou považováni i za jedno z nejinteligentnějších znamení. Mají ale silné názory, které si nenechají vymluvit. Občas je i vnucují druhým, ať je to zajímá, nebo ne.

Jejich témata tedy druhým mohou často připadat neobvyklá a zvláštní, ale vždy vychází z dobrých úmyslů a upřímnosti.

Zdroje článku: