Výklad tarotových karet na tento týden: Kozorohy čeká řada malých i větších rozhodnutí, Blíženci si doma udělaji pořádek

Výklad tarotových karet na tento týden: Kozorohy čeká řada malých i větších rozhodnutí, Blíženci si doma udělaji pořádek
Co zajímavého nám přinesou tyto zimní dny? Změní se něco v našem životě? Obrátí se nám naruby nebo vše zůstane při starém? Pojďme společně nahlédnout do tarotových karet, které nám alespoň trošku přiblíží, co nás čeká a nemine.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

V následujících dnech očekávejte velmi příznivou zprávu ohledně vašich financí, domova či vašeho zdravotního stavu. Vše, co vás kvůli tomu dosud trápilo, se zcela rozplyne. Páže pentaklů je velmi pozitivní kartou, která vnese do vašeho života radost a všechny chmury tak můžete zahodit za hlavu!

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Občas je potřeba něco obětovat, abychom mohli také něco získat. V následujících dnech vás čeká důležité rozhodnutí, ale díky kartě Viselec se rozhodnete zcela správně. Díky tomu pomalu budete dosahovat svého vysněného cíle. Dopřejte si čas a nikam nespěchejte, své kroky si v klidu promyslete.

Blíženec (21. 5. – 21. 6.)

Tyto dny jsou přímo stvořené k tomu, abyste si doma udělali pořádek. Zbavte se starých věcí, které již delší dobu nepoužíváte, vyhoďte je a nelitujte toho. Sedm pentaklů vám zajistí, že se potom budete cítit jako znovuzrození a váš domov bude zcela odlehčen. Uklidit si můžete i ve své mysli.

Blíženci si udělají pořádek ve svých věcech. Zdroj: Kostikova Natalia/ Shutterstock

Rak (22. 6. – 23. 7.)

Jste čerstvě zamilovaní? Užijte si tento pocit a věřte, že jste si tentokrát vybrali opravdu dobře. Karta Mírnosti předpovídá, že spolu brzy začnete plánovat společnou budoucnost. Zadaní zjistí, jak s partnerem v klidu mluvit, aniž by z toho vznikla hádka.

Lev (24. 7. – 23. 8.)

Jednou provždy skončete s minulostí, už se v tom nevyžívejte a udělejte za tím tlustou čárou. Co bylo řečeno nebo co se stalo, je prostě minulost a už záleží jen na vás, zda dokážete odpustit, nebo ne. Karta Smrti je kartou, která vám otevírá nové možnosti, využijte jich, prospěje vám to.

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Co takhle si udělat čas sami na sebe? Rozvíjejte svůj potenciál a odpočívejte. Karta Dvou holí vás zklidní a dodá vám potřebnou energii k tomu, abyste mohli tvořit dál. Pokud máte nepříjemné pocity, zkuste zjistit, co za nimi stojí.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Řešení si k vám přijde samo. Tento týden vás trápily nějaké problémy, které samy odezní, takže vás již trápit nebudou. Karta Velekněze vás ochrání a vy si v klidu budete moci vydechnout.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Rytíř pohárů vám radí, abyste neodmítali pozvání do společnosti. Ti, kteří jsou single, zde mohou potkat svého vysněného partnera a zažít s ním pravou lásku. Zadaní zde mohou potkat přátele na celý život nebo důležitého obchodního partnera.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Díky Královně pohárů vám bude tento týden svět doslova ležet u nohou. Vše, na co sáhnete, se vám bude dařit. Pusťte se do nových projektů, zkoušejte nové věci a radujte se ze života. Připravte se také na příval lásky. Budete se cítit milovaní a obklopení přáteli.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Čeká vás řada malých i větších rozhodnutí. Tentokrát se neřiďte pravidlem, že ráno je moudřejší večera a rozhodujte se okamžitě. Někdy příliš dlouho váháme, což by se vám tentokrát mohlo vymstít. Dva pentakly ale nad vámi drží ochranou ruku, a tak vězte, že se rozhodnete správně!

Kozoroh si bude muset vybrat cestu a rozhodnout se. Zdroj: Take Photo/ Shutterstock

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vše máte tento pracovní týden již za sebou. Netrapte se tím, jak to všechno dopadne. Čtyři meče vám radí, abyste si konečně také trochu odpočinuli a začali se věnovat sami sobě. Samota bude pro vás tentokrát nejlepší, abyste nabrali ztracenou sílu a energii.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Udělali jste všechno, co jste měli, a dosáhli jste všech svých cílů, které jste si tento týden předsevzali. Pochvalte se a udělejte si také nějakou malou radost. Buďte se svou rodinou a svými blízkými a vynahraďte jim čas, který trávíte prací.

Zdroj článku:
  • Autorský text