Na kolik let se cítíte podle vašeho znamení zvěrokruhu: Ryby patří mezi nejstarší, Berani jsou naopak hraví jako děti

Na kolik let se cítíte podle vašeho znamení zvěrokruhu: Ryby patří mezi nejstarší, Berani jsou naopak hraví jako děti
Všichni se svým věkem cítíme tak trochu jinak staří. Někdo má duši dítěte, zatímco jiný si připadá jako stoletý kmet. Mluvit do toho mohou i hvězdy. Víte, na jaký věk se podle svého znamení cítíte?

Hvězdná znamení udávají směr celé řady aspektů našich běžných životů. Málokoho asi překvapí, že se dokáží vmísit do řízení i mentálního věku. Každé znamení se přitom cítí jinak mladé/staré. Dokážete vytušit, do jaké věkové kategorie se řadíte podle znamení zvěrokruhu? V následujícím textu najdete odpověď.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Máte pocit prakticky neustálého údivu a úžasu nad světem. V kombinaci s vaší nevinností a impulzivitou se tak v mnohém skutečně podobáte dítěti. Dokážou vás nadchnout a rozveselit vskutku banální a všední věci, přičemž u řady věcí se chováte tak, jako byste je vlastně dělali poprvé. Jste nejmladší duší zvěrokruhu, takže se duchem cítíte někde mezi 1 a 7 lety.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Rádi vytváříte půvab a krásu tím, že navazujete dobré vztahy s lidmi, kteří jsou vám blízcí. Jste jako pilní žáčci, kteří chtějí poznat své nitro a schopnost vcítit se do jiných. Rádi se také učíte novým věcem. Zkrátka věnujete poznání významnou část svého života, což vám přináší do života spoustu výhod. Mezi znameními jste ve fázi puberty, takže váš mentální věk je někde mezi 7 a 14 lety.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Být ve středu dění za každé situace vám imponuje. Rádi se stýkáte s lidmi a toužíte po poznání, přátelství a tvořivosti, na druhou stranu však víte, jak změnit hru ve váš vlastní prospěch. Jste milovníci svobody a vaše přirozená vzpurnost často vede k tomu, že odmítáte přijmout fakta.

V srdci však máte zpravidla čisté úmysly. Duší vás lze přirovnat k úzkostlivému adolescentovi, a cítíte se tak na věk mezi 14 a 21 lety.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Jste emocionální a loajální bytosti, a nejvíce toužíte po budování pocitu bezpečí a jistoty, ať už s rodinou, kolegy či lidmi, kteří jsou vašemu srdci blízcí. Vždy se snažíte vytvořit si zázemí pro svůj domov. Jste mladá zralá osobnost, která je připravena odstřihnout se od původní rodiny, začít žít na vlastní pěst a objevovat sebe sama. Právě proto se váš pocitový věk pohybuje mezi 21 a 28 lety.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vaše životní motto je "ber mě takového, jaký jsem, nebo mě nech být". Umíte ostatním odhalit své pravé já a dokážete je stejně snadno prosadit. Víte, co od života chcete i jakou máte hodnotu, a nedělá vám sebemenší problém vyjádřit své skutečné pocity ostatním. Nejraději přitom žijete podle svých vlastních pravidel a podmínek Jste zralí a dospělí, znáte své pravé já, a cítíte se tedy na věkové rozmezí mezi 28 a 35 lety.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Rádi nad ostatními vynikáte, a při honbě za svou excelencí přesto zvládáte hravě plnit svou každodenní rutinu kolem rodiny i kariéry. Vaše schopnost řešit problémy lidí, kteří na vás spoléhají, z vás dělá zodpovědné bytosti. Máte nad sebou kontrolu a prostě víte, kdy a komu se máte otevřít. V životě hledáte v prvé řadě stabilitu, díky čemuž je váš mentální věk někde mezi 35 až 42 lety.

Zdroj: Rawpixel.com/ Shutterstock, každýmu je, jak se cítí...

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Skrz naskrz se vám podařilo objevit své já, a i díky tomu se vám lépe funguje ve vztazích. Máte jedinečné schopnosti, které vyniknou zejména v páru. I proto však zkrátka nemůžete fungovat sami. Vaším hnacím pohonem je splynout s jinou osobou a rozvíjet s ní vztah. Jste velmi vyspělí, a vaše cesta životem je duchem zhruba v půli, tedy mezi 42 a 49 lety.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Snažíte se silou mocí dosáhnout maxima svých možností a schopností. Pohání vás totiž strach ze smrti. Dědictví, znovuzrození, sexualita potomků a smrt jsou hlavním tématem života Štírů. Tvrdě pracujete na dosažení moci, abyste mohli ovládnout svět, přičemž svou moc předáváte dál prostřednictvím rodiny, případně kariérního růstu. Duševně se nacházíte v období krize středního věku, a to mezi 49 a 56 lety.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vaší předností je schopnost do jisté míry ustoupit od společenského standardu, ortodoxie a profesionality ve snaze najít své vlastní vnitřní já. Při práci na seberozvoji a osobním růstu jste plně nezávislí na svém domově a rodině, jste schopni se také vzdát se světských záležitostí – v tom tkví vaše síla.

Pokud se vaše silné stránky zkombinují, budou u vás vést k optimismu a spokojenému životu. Mentální věk Střelců se tak pohybuje někde mezi 56 a 63 lety.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Jste člověk, který se zcela vypořádal se všemi mírnými dramaty a patáliemi a jste připraveni na to, že budete žít a přemýšlet povzneseným způsobem. Budete se držet dál od negativních lidí a špatného vlivu okolí, a naopak se zaměříte pouze na svou práci, abyste dosáhli svých životních cílů. Máte starší duši, a proto se cítíte ve věkové kategorii mezi 63 a 70 lety.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Jste jediné znamení, které se již smířilo s tím, jak věci jsou. Prožili jste toho již spoustu a vaše šťastné vzpomínky a okamžiky vás tak mohou provázet životem dál. Je dobré se ujistit, že za sebou necháte dostatečný odkaz příštím generacím – je to pro vás klíčové. Své znalosti se snažte využít k tomu, abyste posílili své vnímání světa, a prohloubili si tak vlastní poznání. Duševním věkem se řadíte někam mezi 70 a 77 lety.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Už toho máte celkově tak nějak dost. Chcete už zkrátka být pouze sami sebou a dělat si, co se vám zrovna zlíbí. Odbouráváte tak hranice stanovené společností a naplno se věnujete svým zálibám a koníčkům.

Navíc dokážete svou moudrost snadno předávat dál, a to se cení. Jste až geniálně kreativní a věříte ve spojení s lidmi tvůrčím způsobem. Prošli jste si peklem i očistcem a vyšli z nich jako zcela proměněný člověk. Jste nejstarším znamením, a váš věk je tak mentálně mezi 77 až 84 lety.