Týdenní horoskop od 3. května: Raky potrápí chmury, Váhy budou úspěšné a Vodnáře navštíví múza

Týdenní horoskop od 3. května: Raky potrápí chmury, Váhy budou úspěšné a Vodnáře navštíví múza
Podle hvězd je skvělý čas na prezentaci nápadů. Na vzestupu budou romantické okamžiky, kreativní nápady a intimní chvíle ve dvou. Přečtěte si, co říká horoskop o vašem znamení.

Beran

Bude vás to táhnout do společnosti a doma vás tento týden moc neuvidí. Vaše komunikační anténa ožívá a vy jste štěstím bez sebe, že se můžete opět setkávat. Avšak nenechte se příliš unést, aby se vaše pozornost neroztříštila na malé puzzle dílky. Připomínejte si, že jste jen jeden člověk, i když máte touhu být na několika místech najednou.

Býk

Možná jste si zvykli na velkou pozornost vašeho okolí, ale nic neberte jako samozřejmost. K dosažení cílů je zapotřebí mnoho trpělivosti a neúnavné práce. Buďte pokorní také ve vztahu, můžete se cítit trochu rozervaní a rozrušení, ale to vše brzy pomine. Dopřejte si partnerskou masáž nebo jste-li nezadaní vyjděte si ven s někým, kdo je od vás trochu odlišný. Možná vás překvapí, jak se budete cítit svobodně, uděláte-li něco neobvyklého.

Blíženci

Zůstaňte pozitivně naladění a vyhněte se hektickým plánům. Raději vezměte partnera nebo rodinu na výlet a užijte si spolu báječný den. Přívětivá atmosféra podpoří celou rodinu a vy přijdete na nové myšlenky. Všechny nápady, které vám vytanou na mysli si zapisujte, budou se vám jistě hodit.

Rak

Zachovejte si trpělivost a důvěru, že se zase vše v dobré obrátí. Věřte, že jak snadno chmury přijdou, zpravidla stejně snadno zmizí. Zůstane však inspirace a cenná zkušenost, která vás posílí do dalších životních zkoušek. Zúčastněte se tvůrčího kurzu akvarelové kresby, lekcí hry na kytaru nebo se vydejte na Umělcovu cestu podle knihy od Julie Cameronové.  

Lev

Po několika týdnech soustředěné práce je nyní čas zapojit se více do společenského dění. Připojte se k charitativnímu běhu nebo k aktivistickým akcím jako jsou úklid okolí či výsadba stromů. Buďte tou osobou, která zahajuje rozhovory a nečekejte, že vás někdo sám osloví.

Panna

Štěstí je na vaší straně. Bude se vám dařit v práci a získáte důležité kontakty pro další směřování vašeho projektu nebo nové kariérní vyhlídky. V osobních vztazích můžete být trochu v rozpacích, jelikož se nestíháte věnovat vašemu partnerovi tolik, kolik se od vás očekává. 

Váhy

V tomto týdnu vás čeká samý úspěch. Vaše okouzlující vystupování zaujme nové tváře. Čekají vás zajímavé pracovní cesty nebo dobrodružné úkoly. Budete mít chuť si pustit pusu na špacír, zde se raději řiďte pořekadlem: “Dvakrát měř a jednou řež.”

Štír

Zvolněte, nejste na všechno sami, jak jste se dosud domnívali. Vaše pozorovací schopnosti budou lepší, než má Sherlock Holmes a vy můžete odhalit pravdu o některém vztahu. Jste-li nezadaní, příležitosti k seznámení se jen pohrnou. Bavte se a najděte si také chvilku relaxace nebo si naopak dejte do těla, dle gusta.

Střelec

Váš týden bude velmi dynamický jak na poli pracovním, tak i ve volném čase. Nic neslibujte a užívejte si věci tak, jak přicházejí. Povedete dlouhé a živé diskuse, které mohou směřovat k vážnému vztahu, ale také nemusí. Vaše výdaje se mohou postupně zvyšovat, buďte opatrní a mějte o svých financích trvalý přehled.

Kozoroh

Je čas na odpočinek a dobití energie. Pokud si nejste jistí, jak dál, napište si klady a zápory toho, co chcete dělat dál se svým životem. Nebojte se zvážit velké změny a odhalit své tajné tužby. Nic není nemožné.

Vodnář

Tento týden se dobrodružství odehraje přímo u vás doma. Možná vás osloví staré fotografie vašich předků nebo najdete tajemný amulet po vaší babičce. Každopádně vás navštíví múza a vy vytvoříte úžasné umělecké dílo nebo budete mít alespoň hlavu plnou nápadů. Tvořte Vodnáři, tato bezstarostná energie může vytvořit nové možnosti pro trvalá přátelství, milostné vztahy nebo zajímavé pracovní příležitosti. 

Ryby

Vaše touha zapustit kořeny bude silná, a to ať už jste zadaní nebo žijete sami. Budete toužit po pohodlí a bezpečí. Vytvořte si útulné hnízdo, osaďte parapet novými květinami a uvařte něco dobrého. Jste-li zadaní, je ten ideální čas si při večeři u svíček společně promluvit o vaší budoucnosti. 

Zdroje:

https://www.ganeshaspeaks.com/horoscopes/
https://astrostyle.com/horoscopes/