5 znamení zvěrokruhu, která chtějí být zvýhodněna před všemi ostatními

5 znamení zvěrokruhu, která chtějí být zvýhodněna před všemi ostatními
Agresivita, ať přímá, či pasivní, není dobrá vlastnost. V partnerství se často setkáváme s lidmi, kteří jsou agresivní, aby partner jednal podle nich. O to horší to je, když svou agresivitu přenáší do svých rodinných vztahů, dokonce jsou hrubí i ke svým rodičům, aby dostali, co chtějí. Je to i váš případ?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud se pro něco rozhodnete, nikdo vám v tom nezabrání. Dokonce ani vaši sourozenci či rodiče. Jakmile nejste zvýhodněni před všemi ostatními lidmi, dáte všem důrazně najevo, že takto se vám to nelíbí a potřebujete více uznání.

Váš nejčastější důvod, proč přecházíte do agresivity, je ten, že se necítíte bezpečně. Pokud se takto zachováte ke členům své rodiny, je to proto, že si myslíte, že pouze pokud vás všichni poslouchají, dokážete celou rodinu udržet pohromadě.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Máte strach, že na vás rodiče zapomenou, pokud se nebudete neustále hlásit o slovo. Chcete být zvýhodněni nejen před svými přáteli, ale také před všemi svými sourozenci, abyste měli jistotu, že se k vám rodiče neotočí zády. Hlavně ke svým sourozencům chováte závist, jíž se nemůžete zbavit, dokud vaši rodiče budou ještě naživu. Proto se neustále projevujete a snažíte se být v očích matky a otce ti nejlepší, aby se vám dostalo nejvíce výhod.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nejspíše se divíte, že jste se ocitli na tomto seznamu. Věříte, že nejste vůbec majetničtí, a nechcete být zvýhodněni před ostatními, obzvláště ne před svou rodinou. To však není pravda. Aniž byste si to uvědomovali, děláte věci, díky kterým jste nakonec zvýhodněni před celou svou rodinou. Vaše sourozence máte tendenci šikanovat, pokud si myslíte, že je vaši rodiče mají mnohem raději, máte tendenci na své sourozence žárlit.

Rak (22. června – 22. července)

Chcete mít své rodiče pouze pro sebe. Dokážete být majetničtí vůči všem lidem, jste totiž hodně citově založení a vaše největší obava je ignorace lidí, na nichž vám skutečně záleží. Máte velkou schopnost pasivní agresivity, a pokud máte pocit, že váš sourozenec (většinou mladší) má plnou pozornost vašich rodičů, zatímco vy ne tak velkou, vaše žárlivost vás obdaří touhou být zvýhodněni před všemi ostatními. Toto platí i ve vaší dospělosti.

Žárlivost u Raků se projevuje i vůči sourozencům. Zdroj: New Africa/ Shutterstock

Ryby (19. února – 20. března)

Jste hodně přecitlivělí a chcete být vždy zvýhodněni před všemi svými přáteli i před partnerem. Nejinak tomu je ve vaší vlastní rodině. Své sourozence přijímáte jako někoho, kdo se narodil, aby vám sebral lásku vašich rodičů, a nezměníte svůj názor až do své smrti. Kdykoliv se ocitnete se svými sourozenci sami bez rodičů, děláte jim kvůli tomu naschvály.

Zdroj článku: