Naučte se povzbuzovat sebe i ostatní: Průvodce povzbuzováním na základě znamení zvěrokruhu

Naučte se povzbuzovat sebe i ostatní: Průvodce povzbuzováním na základě znamení zvěrokruhu
Nehledě na to, jak si dotyčný člověk věří, každý z nás občas potřebuje povzbudit. Pokud patříte mezi lidi, kteří mezi ostatní šíří pozitivitu a denně někoho povzbuzují, tento článek vám pomůže zjistit, co zabere na jednotlivá znamení zvěrokruhu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Slova zde nejsou příliš účinná – zeptejte se ho, zda nepotřebuje s něčím pomoci. Demotivace těchto lidí spočívá v přílišném množství úkolů, které si sami zadali, ale nejsou schopni je splnit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Květiny, a to i ty levné, Býka opět motivují a povzbudí. Dáte mu tím najevo, že vám na něm záleží a může s vámi kdykoliv počítat. Ocení příjemnou vůni i vaši pozornost.

Blíženci (21. května – 21. června)

Podpořte je. Na sociálních sítích je zahřeje u srdce palec nahoře či vhodný komentář, ve skutečném světě jsou to pozitivní či motivační slova, která jim sdělíte.

Blížence potěší zájem na sociálních sítích. Zdroj: Kaspars Grinvalds/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Pokud chcete povzbudit Raka, slova nejsou příliš účinná. Stačí mu však pouze naslouchat. Tím mu dáte najevo, že vám na něm záleží a chcete mu pomoci. Nechte ho říkat monolog.

Lev (23. července – 22. srpna)

Říci Lvovi, že si vážíte toho, co pro vás dělá, je nejúčinnější metoda, jak ho povzbudit. Slova chvály ho vždy motivují k dalším chrabrým skutkům a pozitivnímu myšlení.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pouhý rozhovor z ní dokáže udělat člověka, který má opět chuť do života i do práce. Stačí si s ní promluvit o hlubokých myšlenkách – o něčem, nad čím musí zdlouhavě přemýšlet.

Váhy (23. září – 23. října)

Jakmile jsou Váhy smutné, vnímají svět černě. Jediný způsob, jak toto myšlení zastavit, je dokázat jim, jak hodně vám na nich záleží. Volejte jim, pište či choďte na návštěvu ve větším měřítku než obvykle.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Přemýšlejte, co daný Štír dělá, pokud vás chce povzbudit a motivovat. Jakmile si vzpomenete, udělejte to samé jako on. Drží se hesla, že se k ostatním má chovat tak, jak chce, aby se ostatní chovali k němu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Připomeňte mu všechny pozitivní vzpomínky, které společně máte. To ho donutí opět přemýšlet jako naprosto pozitivní člověk, který všechny starosti hodí za hlavu.

Střelci potřebují nakopnout k pozitivnímu myšlení. Zdroj: Ground Picture/ Shutterstock

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Kozoroh nemá rád změnu, a pokud nějakou prochází, je čas ho povzbudit. Nejlépe pochvalte něco, co udělal v souvislosti s touto změnou. Jedině tak ji přijme pozitivně.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zeptejte se ho, co naposledy vymyslel a co by se mohlo setkat s úspěchem. Jakmile to zjistíte, pomozte mu v plnění jeho snu. Bude vám zavázán a vy ho povzbudíte.

Ryby (19. února – 20. března)

Ukažte jim, že je máte rádi. Pokud jsou Ryby smutné, nevidí lásku ostatních lidí, musí se jim dopomoci, aby to začaly vidět. Též podporujte jejich plány a pomozte jim vylepšit jejich kreativitu.

Zdroj článku: