Sny o sexu

Sny o sexu
Sny o sexu patří mezi ty nejvíce příjemné. Tyto sny můžou odrážet Vaši mysl, náladu, dojmy ze vztahu, který právě začal a je čerstvý, ale také mohou signalizovat psychické rozpolcení, které Vás tíží dlouho, i když si to nejste schopni sami přiznat. Je to náhodný sled obrazů, který vysílá mozek během spánku.

Sex s někým, kdo je pro Vás nepřitažlivý

Může to být kolega z práce, soused, člověk, kterého potkáte náhodně na ulici, někdo koho znáte, ale nepřitahuje Vás. A nyní jej máte ve svém snu a užíváte si s ním ve Vaší posteli. Je to způsobeno tím, že ve snu nejste vázání tím, zda je někdo Váš typ či ne, a jste otevření různým možnostem. 

Sex a expartner

Zjeví se Vám někdy Váš expartner ve snu a jste krátce po rozchodu? Vysvětlení je velmi jednoduché - stýská se Vám. Někdy může jít o pouhou vzpomínku, ale pokud se Vám zdá sen o ex partnerovi opakovaně, uvědomte si, jak se ve snu cítíte. Může to znamenat i stesk a také neukončenou lásku ve Vašem nitru. 

Sex s neznámou osobou 

Patří mezi druhý nejčastější typ snů. Užíváte si s jedincem, kterého neznáte, nebo nemá reálnou podobu - je bez tváře. Tento druh snu znamená, že nemáte uspokojené fyzické potřeby. Pravděpodobně potřebujete více vzrušení a sexu. 

Sex s učitelem nebo s šéfem

Zjevení učitele ve snu je naprosto přirozené, je to osoba, kterou totiž vídáte denně. Jestli s ní, ale míváte snový sex pravidelně, může za tím být i něco více. Je to touha po pochvale, ocenění od někoho, kdo má vyšší autoritu. 

BDSM sex

Je to druh sexu, ve kterém se provádí poutání do různých sexuálních pozic, přivazování k posteli, naplácání, bičování. Znamenají totiž touhu v to, proměnit se v dominantního jedince v sexu.

Skupinový sex 

Jde o druh sexuální fantazie, která Vám před spaním vlezla do hlavy. Může to značit, že jste v reálném životě zoufalí, a máte hodně náročné období. Skupinový sex ve Vašich snech je jen útěk ode někdy kruté reality.