Srpen srší energií: Berani najdou svou individualitu, Střelce čeká mnoho nových příležitostí

Srpen srší energií: Berani najdou svou individualitu, Střelce čeká mnoho nových příležitostí
Během srpna vyvrcholí letošní léto a Lvy jako vždy bouřlivě oslaví své narozeniny. Také nás čekají hned dva úplňky, přičemž jeden měsíc otevírá a druhý uzavírá. Srpen bude akční, láskyplný a společenský a dovede vás ke změnám. Najděte znovu to, co ve vás již vyhaslo a zapalte jiskru vášně v těle.  

Beran (21.3. - 19.4.) 

Seznamování vám půjde od ruky a najdete tak spoustu nových známých a přátel. Je ale třeba pečlivě vybírat, komu věnovat čas. Plané tlachání není nic pro vás, hledejte tedy mezi lidmi ty, kteří vás mohou obohatit a rozšířit vaši kreativitu a jedinečnost. Naleznete cestu k novému životu a nezadaní mohou potkat někoho zajímavého. Nový pohled vám pomůže ujasnit si vaše cíle a plány. 

Býk (20.4. - 20.5.) 

Do vztahu dáváte celé srdce, ale někdy se stane, že partner tak milující není nebo vám to tak nepřijde. Nyní je šance pro všechny i nezadané se zakoukat někde jinde. V práci konečně dosáhnete na uznání, které si již nějakou dobu zasloužíte. Budete mít tak čas zamyslet se nad vlastním smyslem života a propojit se s vnitřním já. Věnujte se rodině a dětem, vzájemně si rozšíříte obzory. 

Blíženci (21.5. - 20.6.) 

Blížící se konec léta ve vás probouzí potřebu dobrodružství. Chcete ještě stihnout poznat něco nového a podívat se někam, kde jste ještě nebyli. I v práci jste tak nesoustředění a děláte chyby, občas i vyvoláte konflikt, což značí, že dovolená je ještě potřeba. Konec měsíce už pak proběhne v klidných kolejích. Ve vztazích pozor na drzost a neurvalost, nějaká špatně trefená poznámka by vás pak mohla hodně mrzet.  

Rak (21.6. - 22.7.) 

Máte pořád tak trochu pocit nedoceněnnosti, a to hlavně v práci. Teď je čas jemně a rozumně prosadit svou a přijmout uznání za dobře odvedou práci. Nebojte se však zapojit i kolegy, přece jenom jste tým a můžete si dobře pomoci. Přijde také čas na vhled do vlastní duše, uvolnění a přezkoumání vlastních potřeb. Na vztahy nemáte moc náladu, někdo se sice objeví, ale je příliš jiný. Pečujte o sebe a nestresujte se zbytečnostmi. 

Lev (23.7. - 22.8.) 

Vaše narozeniny bývají velkolepé a vy máte skvělou příležitost, jak zazářit. Váš vyhlédnutý protějšek vás může odmítnout, ale ani to vám nezkazí náladu. Je přece tolik jiných příležitostí, a to, že to nevyšlo, mělo jistě důvod. Moc neinvestujte, a pracovně se moc neangažujte, až koncem měsíce to bude stát za to. Zajímejte se o své blízké a opravdu poslouchejte, co ostatní říkají. 

Panna (23.8. - 22.9.) 

Být ještě dokonalejší a tvrdě pracovat je vám vlastní pořád. Letošní srpen vám dopřeje nejen to, ale i nové nápady a rituály v péči o sebe. Udělejte si čas na hýčkání sebe sama, protože to přesně potřebujete. Také je dobrý čas pro začátek něčeho nového. Vyzkoušejte něco, na co jste si dřív netroufli! Poznáte tak nové lidi, kteří jsou podobně naladěni jako vy. Komunikujte, buďte pozitivní a energie vás bude všude doprovázet. Zvládnete tak uskutečnit některé své plány. 

Váhy (23.9. - 22.10.) 

Jako vždy hledáte tu pravou rovnováhu. Tentokrát potřebujete vyvážit práci a soukromí, které je přece jenom středobodem vašeho vesmíru. Srpen bude ve znamení společenských událostí, setkání a akcí, které nemusí být úplně plánované. Půjde vám to i na pracovním poli, a tak vás čeká krásný a pohodový měsíc, ve kterém jistě budete skloňovat i lásku. Nezapomínejte však na sebe a dopřejte si i odpočinek. 

Štír (23.10. - 21.11.) 

Vaši tajemnost ozáří nyní v srpnu letní slunce a vy dobrovolně povolíte svůj pevný krunýř. Budete víc času trávit se svými blízkými, abyste znovu uchopili důvěru, podporu a lásku, která je mezi vámi. Poslední dobou jste na to trochu zapomínali. V lásce je to s vámi trochu na štíru. Možná přijde konec, jelikož někde přece čeká nějaký ten ideál, ale pozor, ať nejde o zbrklé rozhodnutí. Také se šetřete a pečujte o své zdraví, mohlo by snadno přijít k úhoně. 

Střelec (22.11. - 21.12.) 

Léto je pro vás ideální dobou pro vaši dobrodružnou duši. Srpen bude navíc pro vás měsícem komunikace a vy tak budete stále v jednom kole. Nápady a příležitosti se vám jen pohrnou a je jen na vás, pro co se rozhodnete. V práci budete trochu nevrlí, nemůžete se totiž dočkat další akce, ale to se později s trochou dobré vůle spraví. Vyhněte se hádkám a dávejte si pozor na pusu. Někdy ublížíte, i když neúmyslně. 

Kozoroh (22.12. - 19.1.) 

Váš svět je o tom, jak zabezpečit sebe a své blízké. I letošní srpen budete mít tohle téma na stole, tentokrát však máte velmi dobré vyhlídky na svou budoucí finanční situaci. Plánuje se tak o dost lépe. Přesto zatím moc nerozhazujte. Možná přijde i nějaká nová pracovní příležitost nebo posun vpřed. V lásce si klidně dovolte i nějaký odvážný krok, hvězdy vám budou přát a dobře to dopadne. Máte pevnou zem pod nohama a všechno zvládnete. 

Vodnář (20.1. - 18.2.) 

Srpen a hned úplněk ve Vodnáři dává najevo, že to tenhle měsíc bude stát za to. Budete se cítit stále vitálně, plní energie a také pravdivosti, které vám dopřává uvolnění. Řeči, které se o vás vedou, vás moc netrápí, dobře víte, že vybočujete z řady, ale jste na to hrdí. Máte spoustu přátel a jejich kruhy se nyní ještě rozrostou o někoho z vašeho okolí. Třeba najdete něco nového i v sobě. Investujte jen tam, kde se to vyplatí. A nemusí jít jen o peníze. 

Ryby (19.2. - 20.3.) 

Máte pořád pocit, že dovolená je vaší spásou. Naplánujte si i na srpen alespoň pár dní někde v klidu, kde si odpočinete. Energie vás bude pomalu zaplavovat dobrou náladou a vy zjistíte, že i běžné činnosti lze dělat s chutí a radostí. Budete mít taky daleko víc odvahy naplnit své cíle, které jste zatím nepokořili. Dbejte o své zdraví, uvolněte svou duši a bude vám skvěle. 

Zdroje článku: