Sen o botách

Sen o botách
Snář říká, že pokud se vám zdál sen o botách, ukazuje vám, jakým způsobem jste schopni řešit vzniklé situace. Pokud máte ve snu boty čisté, a nebo je čistíte, znamená to, že jste velmi závislí na tom, co si o vás myslí druzí.

Jestliže se vám zdál sen o sportovních botách, jste harmonická a klidná osobnost. Problémy řešíte s chladnou hlavou a rozvahou. Nenecháte se ničím rozházet.

Sen o světlých a tmavých botách

Když jste měli ve snu světlé boty, znamená to, že jste člověk s dobrými úmysly, který nechce nikomu uškodit. Jste moralisté a je vám proti srsti, kdyby měl kvůli vám někdo strádat.

Jestli jste měli ve snu tmavé boty, znamená to, že nemáte nejlepší úmysly a jdete si za svým cílem jakoukoliv cestou. Je pro vás důležitý jen váš prospěch a nedíváte se okolo sebe.

Sen o špinavých botách

Pokud se vám zdálo, že jste měli špinavé a děravé boty, řešíte mnoho problémů. Snažíte se je zvládnout sami.

Výkladem snů o botách je také vize nějakého výletu, či cestování. Sen může být také předzvěstí změny, která vás čeká.

Jestliže ve snu boty čistíte, znamená to, že získáte respekt od lidí, kteří se zdržují ve vašem okolí.

Pokud jste si boty museli ve snu zout, sen vám věští finanční potíže, nebo vás podvede váš kamarád.

Sen o nepohodlných botách

Měli jste ve snu nepohodlné a malé boty? Zbystřete vůči svém okolí. Rozhodnete se přerušit kontakt s lidmi, kteří vám váš život znepříjemňují a házejí vám klacky pod nohy.

Když jste ve snu viděli pár bot, znamená to, že do vašeho života přijde významná událost. Může to být třeba svatba, nebo těhotenství.

Sen o botách na vysokém podpatku

Pokud jste měli ve snu boty na vysokém podpatku, znamená to, že jste velmi vášnivý člověk a držíte se na velmi vysoké pozici.

Staré boty ve snu značí nešťastné manželství.