Gabriela Soukalová: Sotva se rozvedla, oznámila těhotenství

Gabriela Soukalová: Sotva se rozvedla, oznámila těhotenství
Teprve nedávno Gabriela Koukalová nastoupila do TV Prima jako moderátorka pořadu Showtime. Tím ale novinky ohledně bývalé biatlonistky nekončí. Před několika dny oznámila, že čeká potomka.

Nečekaný konec její úspěšné sportovní kariéry s sebou záhy přinesl také konec jejího manželství s bývalým badmintonistou Petrem Koukalem. Vzali se tajně v roce 2016, příznačně v pátek třináctého. Mnoho lidí ji tenkrát před Koukalem varovalo, ona se ale bezhlavě zamilovala a bezmezně mu důvěřovala.

Právě důvěrou v otázkách majetku a financí se do budoucna pěkně zavařila. Před svatbou sice navrhovala uzavření předmanželské smlouvy, ale její nastávající se chtěl podpisu za každou cenu vyhnout. Nakonec ztropil velmi emotivní scénu, kdy přesvědčil Gabrielu, že by je taková smlouva rozdělila. Nyní se zpětně dozvídá, jak Koukal, ještě za její profesionální kariéry, čachroval se společnými penězi. Kromě pochybných investic a tajné čerpání peněz z jejího účtu v manželství nechyběla ani nevěra z Koukalovy strany. 

Po náročném procesu majetkového vyrovnání ale Gabrielu čeká světlejší budoucnost. Koncem minulého roku si odbyla svoji premiéru jako moderátorka na TV Prima. Nedávno také veřejnosti představila nového partnera. Nyní září štěstím po boku Miloše, se kterým se pravděpodobně dala dohromady jen krátce po rozpadu vztahu se svým exmanželem. Do podrobností nezabředla, prozradila jen, že nový přítel výborně vaří a respektuje ji se všemi chybami. 

Nyní přišla s další šťastnou novinou. Kromě toho, že si rozhodla změnit jméno zpět na rodné Soukalová, v pořadu Nový den prozradila, že s přítelem čekají dítě. Byť ho nyní neplánovali, s přítelem jsou oba rodinné typy a na přírůstek se těší. Druhou svatbu v současnosti neplánuje, sama přiznává, že po zkušenosti s exmanželem vystřízlivěla a nyní je již opatrnější.