Sen o bodnutí nožem

Sen o bodnutí nožem
Výklad snu o bodnutí nožem je předpověď zrady. Pokud jste někoho ve snu bodli do zad nožem, znamená to, že zradíte osobu, která je vám velmi blízká. Jestli ve snu někdo pobodal vás, znamená to, že budete zrazeni vy.

Pokud jste byli ve snu poraněni nožem, ve snáři najdete informaci, že musíte v reálném životě dělat něco proti své vůli. Dejte si pozor na to, abyste se v životě nechovali jako oběť. To dává příležitost jiným lidem k tomu, aby vás zraňovali. Pokud se nebudete bránit, stanete se terčem útoků.

Jestliže vás ve snu někdo pobodal nožem a vy začnete utíkat, znamená to, že se v životě nevyhnete agresi. Chováte se agresivně a divíte se, když se lidé chovají agresivně k vám. Zkuste vaše potřeby vyjadřovat jinak. Bez přehnaných emocí sdělte jiným, jaká je vaše představa. V tom tkví úspěšná komunikace, i když to bude ze začátku velmi těžké.

Když vás ve snu někdo pobodá, znamená to, že v reálném životě dovolujete lidem, aby použili vaši sílu proti vám. Nedokážete se bránit a cítíte velkou bezmoc. Bojíte se ukázat svou sílu a také se bojíte použít slovo ‚‚ne‘‘. Ovšem abyste se v životě prosadili, nic jiného, než se to naučit, vám nezbývá. Začněte trénovat před zrcadlem. Uvědomte si, že když bude vaše odpověď ‚‚ne‘‘, neznamená to, že si vás budou lidé vážit méně. Naopak, začnou si vážit vás a vašeho ‚‚ano‘‘.

Jste-li ve snu zraněni nožem, je to známka jakéhosi negativního obratu ve vašem životě. Pokud bude zraněn někdo jiný, znamená to, že zažijete nespravedlnost ze strany přátel.

Pokud vám někdo ve snu ošetří a obváže ránu po poranění nožem, sen vás informuje o tom, že zažijete velké štěstí, které jste si zapříčinili jen vy sami.

Jestliže ve snu ošetřujete pobodaného nožem, znamená to, že jste dobrým a spravedlivým člověkem.