Partnerský horoskop na víkend 13. - 14. listopadu: Ryby se budou chtít pro svou lásku obětovat a pro Berany bude mít víkend léčivý potenciál

Partnerský horoskop na víkend 13. - 14. listopadu: Ryby se budou chtít pro svou lásku obětovat a pro Berany bude mít víkend léčivý potenciál
Hádka ve vztahu někdy není na škodu. Pokud se udrží v mírném a zdravém napětí, může oba velmi obohatit. Podívejte se, koho se tato předpověď tento víkend týká.

Beran

Během týdne jste některé rozhovory ve vztahu možná příliš zdramatizovali. Počátkem víkendu již více rozumíte vzájemným potřebám. Víkend může mít léčivý potenciál. V neděli se budete cítit skutečně svobodně a přitom bezpečně. 

Býk

Nepříjemné napětí, které jste mohli během týdne na různých úrovních vnímat, postupně mizí. Ačkoli se spartnerem můžete stále pošťuchovat a navzájem se tlačit tam, kde vám to není zcela příjemné, postupně najdete společnou vyrovnanou cestu.

Blíženci

Tento víkend ve vás probudí vaši nejněžnější stránku. Tyto dny poskytují dostatek prostoru pro romantiku a umožňují vám svobodněji vyjádřit své pocity. V neděli se můžete sejít s přáteli a okořenit tak váš vztah společným rozhovorem.

Rak

Vaše nálada se vám o víkendu naštěstí zlepší a vy spolu můžete prožít pokojný čas. Bude k tomu patřit romantická večeře, svíčky a pozorné naslouchání. Otevřete se a sdělte si svá intimní tajemství, to ještě více umocní celkovou atmosféru.

Lev

O víkendu se na sebe se svou láskou dokážete mnohem více naladit. I přesto, že vás čeká nějaká práce, budete mít spoustu času užít si vzájemnou blízkost. Nedělní atmosféra vytváří jedinečnou chvíli, jak si trochu odpočinout se svou drahou polovičkou.

Panna

Vzestupy a pády ve vašem vztahu netrvají nikdy příliš dlouho. Většinou převažuje rovnováha a harmonie. Stejná atmosféra převáží i tento víkend. Láska a porozumění budou na vzestupu. Užijte si romantický čas! 

Váhy

O víkendu váš vztah okoření špetka příjemného napětí. Pokud se budete rozhodovat mezi časem stráveným s partnerem nebo bez něj, myslete na to koření, které vás může obohatit. Investovat do romantiky se tento víkend opravdu vyplatí.

Štír

S přívalem čerstvé energie přinesete do vztahu nové nápady. Možná se lehce pohádáte, abyste se mohli zase vášnivě usmířit. Nečekejte žádný odpočinkový víkend, ale rozhodně bude stát za to!

Střelec

Je-li váš vztah v poslední době nevyrovnaný, tento víkend bude skvělý na jeho zharmonizování. Naplánujte si se svou drahou polovičkou zábavný program a nezapomeňte na čas o samotě, abyste si mohli také v klidu popovídat. 

Kozoroh

Během víkendu budete citlivější a vnímavější. Využijte toho a naplánujte si intimní setkání s vaší láskou. Čas o samotě je pro vás dva velmi vzácný!

Vodnář

Je možné, že jste partnera odsunuli na vedlejší kolej, zatímco jste byli společensky a pracovně velmi aktivní. Překvapte svou drahou polovičku nějakými dárky nebo dobrým jídlem, které vám pomůže obnovit dobrou náladu.

Ryby

Tento víkend jste ochotni se pro svou lásku zcela obětovat. Ale nezapomínejte také na sebe. Váš partner může být spokojený pouze tehdy, jste-li šťastní vy sami. Radujte se spolu z maličkostí, které vás každý den obklopují

 

Zdroje: