Jak komunikovat s mužem ve znamení Býka

Jak komunikovat s mužem ve znamení Býka
Potkali jste úžasného muže, který vás přitahuje, ale nevíte, jak s ním navázat hovor? Podívejte se na několik tipů, jak oslovit muže ve znamení Býka, abyste byli úspěšní.

Na prvním místě oči

Smysluplný pohled řekne mnohem více než slova. Zapojte své oči dříve, než vůbec promluvíte. Býk je na neverbální komunikaci velmi citlivý a váš pohled brzy zachytí. Možná se bude zpočátku stydět a odvážný pohled vám hned nevrátí, ale nebojte se, rozhodně o vás ví.  

Zapojte své tělo

Pokud poblíž Býka sedíte s rukama složenýma přes hrudník, může to působit, že jste nedostupná. Ale když se uvolníte a mírně se k němu natočíte, dáte tak najevo, že máte zájem komunikovat. Býk vás vnímá všemi smysly a řeč vašeho těla je pro něj jednou z důležitých signálů.

Sdílejte své záliby

Muž Býk má rád partnerku, která je přemýšlivá a nápaditá. Když se s Býkem zapojíte do hovoru a začnete mluvit o svých zálibách, okamžitě ho zaujmete. Také hned zjistíte, zda máte něco společného, což není pro Býka úplně na prvním místě, ale určitě ho můžete svým zájmem nadchnout.

Naslouchejte

Nehrňte toho na něj příliš. Dejte mu také dostatek prostoru, aby se mohl vyjádřit. Má názor na mnoho témat a je rád, když mu někdo naslouchá. Zajistěte tak, aby konverzace pěkně plynula a každý měl dost času se vyjádřit. Jste-li dobrá posluchačka, Býk vás bude zbožňovat. 

Jděte do hloubky

Býk patří k těm, kteří nemají rádi povrchní rozhovory.

Upoutat ho můžete zájmem o důležité věci, které ho zajímají jako je například příroda, zvířata či umění. 

Uvařte mu něco dobrého

Jelikož Býk miluje dobré jídlo, nechá se snadno okouzlit něčím lahodným. Ocení, když mu něco připravíte vy sama. Můžete jej pozvat na romantickou večeři nebo mu třeba jen upéct sušenky. Pokud se chcete Býkovi citově přiblížit, dobré jídlo bude zaručeným úspěchem.

Respektujte jeho soukromí

Býk se někdy potřebuje stáhnout do soukromí a mít na chvíli ode všeho klid. Respektujte jeho přání být sám. Pokud se vám pár dní neozve, nemusí to znamenat víc, než jeho potřebu být nějakou dobu o samotě.  

 

Zdroje: