Horoskop na víkend 12. - 13. února: Inspirace, tvořivost a sdílení

Horoskop na víkend 12. - 13. února: Inspirace, tvořivost a sdílení
Ryby, naplánujte si tvůrčí aktivity. Vyrazte na dobrodružný výlet, Štíři. A Vodnáři, vy si královsky odpočiňte. Víkend právě začíná!

Beran

Víkendové dny využijte pro návrat do svých vzpomínek. Projděte si svou rodnou čtvrť, zaskočte do oblíbené kavárny nebo jeďte na výlet s nejlepším kamarádem z dětství. Pokud jste unavení, oprašte svůj deník a popovídejte s někým, komu důvěřujete.

Býk

Svým nadšení a optimismem tento víkend inspirujete mnoho svých přátel. Podělte se o povznášející náladu se svými blízkými. V neděli budete potřebovat více času o samotě nebo jen s nejbližším kamarádem, abyste si také vydechli. 

Blíženci

V sobotu hravě obstaráte všechny pochůzky a nedodělky. Navíc ještě k tomu stihnete uspořádat nezapomenutelný večírek. Důvodem takového štěstí je vaše pozitivní a optimistická nálada. Budete-li očekávat zázraky, ony se začnou skutečně dít! 

Rak

Budete-li ve společnosti svých známých, mluvte o svých zájmech s nadšením. Můžete tak mnoho lidí inspirovat a nalákat na novou výzvu nebo projekt. Jste připraveni se rozběhnout a vyskočit z komfortní zóny, tento víkend očekává vaši opravdovost, Raci. 

Lev

V následujících dnech se nalaďte na příjemnou vlnu. Mohli byste se totiž snadno dostat do zasmušilé nálady. Během víkendu se zkuste těšit z maličkostí a krásu hledejte ve všednosti. Sobotní odpoledne přinese překvapení, které snadno odhalíte, připustíte-li k sobě zázraky.  

Panna

Možná si před víkendem nepřipadáte plni síly, ale za pár hodin může být všechno jinak. Jen se pokuste nahlédnout na některá setkání jako na největší příležitosti a využijte jich. Jeden den vašeho života může změnit mnohé! Než víkend skončí, může být všechno jinak.

Váhy

I přestože je víkend, vy máte stále co na práci. V sobotu vám pomůže rodina nebo přátelé a vám vše půjde od ruky. Ukliďte si domácnost, zefektivněte svůj rozvrh a vyřiďte staré zprávy. Jakmile vše smažete, otevře se vám prostor pro další tvorbu.

Štír

Máte družnou náladu a toužíte se setkat s někým, kdo vás může inspirovat. Dokonce možná pomýšlíte na výlet nebo dobrodružnou cestu. V neděli si opravdu slibte odpočinek, nehledě na to, kolik máte práce. 

Střelec

Tento víkend svou energii dávejte pouze lidem, vedle kterých rostete. Šetřete své síly a odpočívejte, budete je v týdnu potřebovat. Zároveň se můžete zamyslet, jak v životě zacházíte se svou energií, a ve kterých situacích vám schází.

Kozoroh

I když možná toužíte po sdílení novinek a nějakém tom vzrušení, nespěchejte. Může vás to svádět k rychlému jednání, kterého byste mohli později litovat. Pokud přeci jen potřebujete vyjádřit své emoce, držte je na uzdě, třeba tak, že se půjdete na chvíli projít na čerstvý vzduch.

Vodnář

Víkend vám přinese povzbuzující dávku optimismu. Královsky se o sebe postarejte, vaše tělo si to zaslouží. Zacházejte se sebou tak, jak vám to je nejvíce příjemné. Může to být tanec, procházka nebo třeba jemné protahovací cvičení. 

Ryby

Inspirace k tvoření a uměleckým aktivitám vám tento víkend rozhodně neschází. Pusťte se do svých kreativních projektů, Ryby. Tvořte s radostí a vášní a pošlete své štěstí dál do svého okolí.  

 

Zdroj: