Jak získáte jeho pozornost podle jeho znamení zvěrokruhu

Jak získáte jeho pozornost podle jeho znamení zvěrokruhu
Získat pozornost muže někdy může být opravdu složité. Pokud nás potenciální partner ignoruje, je to vždy složité. V tomto článku vám poradíme, jak správně postupovat, aby jste měli vyšší šanci na získání mužovy pozornosti, podle jeho znamení zvěrokruhu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Musíte ho přesvědčit, že máte silnou osobnost a schopnost někoho vést, stejně jako on. Dokažte mu, že drobné překážky pro vás neznamenají ústup ze slibné cesty.

Býk (20. dubna – 20. května)

Musíte se dostat do jeho okruhu přátel, pokud chcete, aby si vás všiml. Nikdy k sobě nepustí naprosto cizího člověka, poněvadž má problém s důvěrou v cizí lidi.

Blíženci (21. května – 21. června)

Má rád lidi, kteří přesně vědí, co od života očekávají a čeho chtějí docílit. Taktéž byste měla udělat první krok nebo se na něj dívat, pokud se on dívá.

Rak (22. června – 22. července)

Měla byste mu navrhnout, abyste šli k němu domů a podívali se na nějaký film, poněvadž má rád komfort svého domova a relaxaci u televize. Pozvat ho ven mu není příliš příjemné.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud se s ním nacházíte ve společnosti, bavte se a smějte se jeho kouskům. Též nějaké udělejte. Takovýto muž má rád ženy, kterým se líbí, co on dělá.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud jste se zamilovala do muže Panny, pak vězte, že aby si vás všiml, musíte se umět oblékat. Panny jsou velice módně založeny, jak jste si již určitě mohla všimnout. Také udržujte pořádek.

Váhy (23. září – 23. října)

Zjistěte, co má rád, a ujistěte se, že máte naprosto stejné zájmy. Nic ho nepotěší více než to, že se svou partnerkou bude sdílet své zájmy a budou si vždy mít o čem povídat. Pokud máte ráda přírodu, máte velké plus.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Musíte ho nechat, aby si vás ulovil. Nesmíte si od něho nechat držet dveře nebo si půjčovat peníze jako záminku, abyste s ním mohla být. Ukažte mu, že ho nepotřebujete, to ho navnadí na vztah.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

S tímto typem muže mluvte neustále. Miluje, když si chcete povídat pouze s ním a s nikým jiným. Dokáže si vás tím oťuknout a rozhodnout se, zda jste pro něj ta pravá.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Započněte s ním vážnou konverzaci. Tento muž bere všechno vážně a nemá příliš mnoho času na vtípky. Pokud ho donutíte, aby po celou konverzaci přemýšlel, začne o vás uvažovat jako o vhodné partnerce.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tajemnost je to, co Vodnáře muže dohání k lásce. Neříkejte mu všechno o sobě již při prvním setkání, udržujte si svá vlastní tajemství. Tak získáte jeho srdce na dost dlouhou dobu.

Ryby (19. února – 20. března)

Pozvěte ho na místo, které přetéká kreativitou, například do muzea umění nebo na koncert jeho oblíbené skupiny. Takovýto muž hledá ženu s láskou k umění.

Zdroj článku: