Horoskop na 2. červencový víkend – Vodnáři si budou plnit přání, Štíři budou důvěryhodní

Horoskop na 2. červencový víkend – Vodnáři si budou plnit přání, Štíři budou důvěryhodní
​​​​​​​Tento víkend máte dobrou příležitost splnit, co si zamanete a co slíbíte ostatním, a to převážně díky vlivu znamení Štír na Měsíc, který bude trvat až do soboty, nicméně jakmile se Měsíc v neděli dostane pod vliv Střelce, nic pro vás není nedosažitelné. Co připravily hvězdy na tento víkend zrovna vám?

Beran (21. března – 19. dubna)

V pátek ráno se probudíte s pocitem nadměrného množství energie. Budete ji chtít co nejefektivněji využít, tak vzhůru do toho. Nejlepší oblast na zdokonalování je váš domov a přehodnocení podílení se na rozpočtu jednotlivých členů. V sobotu se zaměřte na rodinu. V neděli budete zářit štěstím, že se vám konečně něco povedlo.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud máte partnera, příjemně si popovídáte. Pokud jste bez partnera, příjemný rozhovor vás čeká s někým, na kom vám záleží. V sobotu budete mít obrovskou radost a budete se snažit ji šířit mezi ostatní lidi. V neděli vás čeká přemýšlení, co vlastně v životě chcete a potřebujete.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pracovní nabídka či finanční zlepšení je v blízké budoucnosti. Někdo, s kým o tomto budete mluvit, vám dá radu, která vám v této oblasti pomůže. V pátek nebudete příliš nadšeni. Vše se změní v sobotu. Něco vám zlepší náladu a dá vás do pohody. V neděli si uvědomíte, koho milujete, a uděláte mu radost maličkostí.

Rak (22. června – 22. července)

Lidé se za vámi budou hrnout, budete působit jako naprosto důvěryhodný člověk vesměs celý víkend. Každý si na vás vzpomene, kdykoliv bude potřebovat lidskou vrbu nebo pomoc při řešení problémů. V neděli očekávejte výrazný posun ve vaší kariéře.

Raci umí velmi dobře naslouchat, Zdroj: fizkes/ Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Není vyloučena páteční rodinná sešlost. Máte spoustu nápadů, jak zlepšit nefunkční vztahy v rodině, a přednesete je. V sobotu pocítíte zvýšenou kreativitu a také utratíte podstatně více peněz za své blízké. V neděli vás někdo pozve na zábavu a vy tuto pozvánku přijmete.

Panna (23. srpna – 22. září)

V pátek ráno vyrazte za přáteli a pořádně si s nimi užijte, jelikož od soboty budete trávit čas pouze se svým partnerem nebo s člověkem, kterého byste chtěli mít jako svého životního partnera. V neděli se vaše smýšlení nezmění. Spojení mezi vámi a vaším milovaným se naopak ještě prohloubí.

Váhy (23. září – 23. října)

Připravte se na problémy, které k vám dorazí v pátek a v sobotu. Nebojte se jich, vše brzy vyřešíte. Také v kariéře se blýská na lepší časy, uvědomíte si, co jste celou dobu dělali špatně. V neděli budete myslet srdcem a zjistíte, co vaši milovanou osobu potěší.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud si některý váš známý nedal říci, aby něco ve svém životě změnil, ujistěte se, že tento víkend si s ním promluvíte, jelikož vaše slova budou mít u všech ostatních obrovskou váhu. Nejlepší čas je v sobotu, kdy budete myslet pozitivně. V neděli uděláte změnu, která se pozitivně odrazí ve vaší kariéře.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

V pátek budete příliš pravdomluvní, což rozhodně není nic špatného. Díky vaší upřímnosti se vám v sobotu otevřou nové možnosti v té oblasti, kterou si přejete vylepšit nejvíce. V neděli se držte v přítomnosti člověka, s nímž je vám dobře, poněvadž vás bude vést srdce.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

S vaším nejbližším člověkem strávíte celý víkend. Bude se jednat o vašeho partnera nebo o člověka, kterého milujete tajně. V sobotu si však dejte pozor, je možné nebezpečí, co se týče financí. Ujistěte se, že svůj majetek máte dobře chráněný. V neděli se zaměříte na svůj domov.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Za vašimi dveřmi čeká v pátek pracovní nabídka, která se neodmítá. Pokud ji přijmete, vaše finance značně porostou. V sobotu pracovat nebudete, zatoužíte totiž po svobodě. Budete dělat to, co jste vždy chtěli. V neděli se vám posteskne po přátelích, proto je vyhledáte a strávíte s nimi hodně času.

Ryby (19. února – 20. března)

V pátek a v sobotu byste se měli držet u osoby, na níž vám nejvíce záleží, romantická povaha vámi bude doslova cloumat. Pokud nemáte partnera, v sobotu večer je čas na ideální rande, v tento čas nic nezkazíte. V neděli se vzbudíte s pocitem bezpečí, který vám vydrží celý den.

Zdroj článku: