Největší nejistota mužů podle jejich znamení

Největší nejistota mužů podle jejich znamení
Na světě snad není člověka, který by si byl vším jist. Spousta mužů zakrývá svou nejistotu silnými slovy, avšak uvnitř dobře vědí, že ani oni nejsou dokonalí. Jaká je hlavní nejistota každého muže v závislosti na znamení zvěrokruhu, v němž se narodil? Přečtěte si náš článek a naplňte svého partnera jistotou.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jeho největší nejistota je jeho tempo. Občas si všímá, že se pohybuje příliš rychle, ať již v lásce nebo v čemkoliv jiném, ale nemůže si od toho pomoci.

Býk (20. dubna – 20. května)

Tento muž se neustále potřebuje ujišťovat, že všechno dělá správně a že je milován. Častokrát se mu honí hlavou, že vztah již není takový, jaký býval, a potřebuje, aby mu tuto myšlenku partnerka vyvrátila.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nemůže se nikdy rozmyslet, co je vlastně přednější, a toto je Blížencova největší nejistota. Bohužel tato nejistota spadá také do partnerského vztahu. Je zmatený po celý svůj život.

Rak (22. června – 22. července)

Hodnocení sebe sama je u tohoto znamení zvěrokruhu opravdu zlé. Takový muž si myslí, že je ten nejhorší člověk na světě. Myslí si, že si nezaslouží vaši lásku.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jeho největší nejistota je jeho lenost. Ví, že musí udělat mnoho práce nejen doma, ale také v práci. Nakonec to nechá udělat někoho jiného, poněvadž se mu nechce.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nedůvěra v ostatní lidi je pro muže Pannu ta největší nejistota. Nemůže si pomoci, chtěl by věřit lidem, ale zkušenosti mu říkají něco jiného. Proto hledá partnera, který je důvěryhodný.

Váhy (23. září – 23. října)

Jeho největší nejistota je tendence si se všemi hned vytvářet vztah. Neověřuje si, zda mu dotyčný člověk nemůže udělat nic špatného. Potřebuje partnera, k němuž by se mohl vracet.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Musí mít vždy pravdu, z čehož vzniká jeho největší nejistota. Dokonce i když nemá pravdu, dokáže se hádat předlouho, aby dokázal opak.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Střelec si nedokáže udržet závazky jako partnerství, protože ho táhnou dolů a znemožňují mu provádět věci, u nichž se může skvěle bavit. Krutá nejistota.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Má nepřirozený strach z chyb, které udělá. Přestože se z nich dokáže poučit, nechce, aby se mu stávaly, poněvadž si chce zachovat tvář všeumělce.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jeho největší nejistota spočívá v jeho častých změnách nálad. Často se rozzuří, což mu v životě přináší četné překážky.

Ryby (19. února – 20. března)

Bojí se toho, co si o něm lidé myslí, a to ho činí tak nejistým v každodenním životě. Chce, aby s ním lidé zacházeli stejně mile jako on s nimi, což je ve většině případů nemožné.

Zdroj článku: