Partnerský horoskop na víkend 12. - 13. února: Žárlivé scény, ale také vášnivá setkání

Partnerský horoskop na víkend 12. - 13. února: Žárlivé scény, ale také vášnivá setkání
Zatímco Lvi zatouží po čase o samotě, Střelci čekají společnost a Vodnáři váhají mezi prací a láskou. Co čeká v partnerských vztazích vás?

Beran

Pokud jste se přes týden s partnerem pohádali nebo u vás vládne tichá domácnost, atmosféra se o víkendu trochu pročistí. Stále však můžete sklouzávat k pracovním povinnostem a od partnera tak trochu utíkat. Alespoň v neděli si na vás dva najděte čas. 

Býk

Romantika, příjemná překvapení a vzájemné sdílení - tak by mohl vypadat váš zamilovaný víkend. Ve vzduchu je také dobrodružství a riskování. Možná chystáte něco speciálního? Pokud je to ve jménu vaší společné lásky, vzhůru do toho! 

Blíženci

Tento víkend můžete podniknout něco odvážného, Blíženci. Musí to však souznít s vaším přesvědčením. Pokud už dlouho žárlíte na volný čas svého partnera, odvažte se učinit něco speciálního sami pro sebe. Pomůžete tak vám oběma. 

Rak

Se svým milencem si užíváte vzácnou harmonii. Váš vztah může být posílen vzrušujícími společenskými aktivitami. Pokud jste spolu krátce, pravděpodobně se mezi vámi stane něco důležitého, co váš vztah posune na další úroveň.

Lev

Pravděpodobně zatoužíte po zaslouženém čase o samotě, abyste si mohli dobít energii a uvolnit se. Odpočinutí se pak můžete se svou drahou polovičkou oddávat vášni a smyslným potěšením. 

Panna

Víkend může ve vašem vztahu obnovit dobrou náladu po dlouhých pracovních dnech. Využijte volného času pro společné potěšení. Nechte vaše srdce, ať se ujme vedení. Zasloužíte si být milováni a šťastní.

Váhy

Stávající pracovní závazky mohou bojovat o vaši pozornost, Váhy. O víkendu si proto dopředu rozdělte čas na pracovní a odpočinkový. Předejdete tak žárlivým scénám a nedorozuměním. 

Štír

Pravděpodobně za sebou máte čerstvou žárlivou scénu nebo vášnivou hádku. Pokud se tak stalo, nic si nevyčítejte a energii směrujte do romantického usmíření. Hvězdy jsou ve vašem případě nakloněni harmonii a vzájemnému porozumění.

Střelec

Vyhněte se nadměrnému utrácení a mějte na mysli, že v jednoduchosti je síla. Vaše srdce touží po emocionální intenzitě a blízkosti. Všimněte si, že když dáte lásce prostor a na nic netlačíte, tak se vám ukáže v plné síle. 

Kozoroh

Zapomeňte na sebeprosazování se, vynucování si pozornosti a veškerý nátlak. Ten do vašeho vztahu přinese pouze boj o moc. Na chvíli dejte stranou všechny starosti a povinnosti, a místo toho se plně věnujte své drahé polovičce. 

Vodnář

Se svým partnerem se ponoříte do společenského víru. Společnými zážitky vyžehlíte všechna nedávná nedorozumění. Jediným potenciálním zdrojem napětí zůstává váš čas na práci. Domluvte se proto předem, kdy se budete věnovat pouze jeden druhému.

Ryby

Čím otevřenější jste, tím více přijímáte hojnost, kterou si tolik zasloužíte, milé Ryby. Tento víkend se zaměřte na otevřenost ve vašem vztahu. Chováte se opravdu tak, jak se cítíte? Buďte k sobě i ke svému partnerovi upřímní.

 

Zdroje: