Přemýšlíte příliš o svém vztahu, podle vašeho astrologického znamení

Přemýšlíte příliš o svém vztahu, podle vašeho astrologického znamení
Někdy je lepší příliš nepřemýšlet. Spočítejte si, kolikrát jste zničili nadějný vztah jen proto, že jste přemýšleli, zda vás partner miluje nebo zda tento vztah potrvá navždy. Pokud jste takto zničili většinu svých vztahů, nejste sami. Zvědavost se mnohdy nevyplácí.

Můžeme si říkat, že stejnou chybu ve vztahu nikdy nezopakujeme. Nevědomky ji děláme pořád. Zvědavost je náš nepřítel, který zničil mnoho vztahů před vámi a zničí i mnoho vztahů po vás. Avšak i když si to neuvědomujeme, můžeme být přehnaně žárliví nebo mít na partnera nesmyslné požadavky. Je to i váš případ?

Beran (21. března – 19. dubna)

Většinou příliš nepřemýšlíte o svém vztahu, jste v něm naprosto spokojeni. Jakmile ale začnete hodně přemýšlet, váš partner může mít hotové peklo kvůli vašim obavám. Co je nejhorší? Nemluvíte o svých pocitech s ním, nýbrž s vašimi přáteli.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše analytika vztahu je úžasně podrobná, ale může zničit vztah. Přemýšlíte nad tím, co ve vztahu funguje a co nikoli. Také jste velmi majetničtí a vážíte si upřímnosti, chcete proto o partnerově soukromém životě vědět co nejvíce. Z dlouhodobějšího hlediska to může být otravné.

Někdy je lepší příliš nepřemýšlet
Někdy je lepší příliš nepřemýšlet | Zdroj: Dikushin Dmitry / Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Nejspíše vás to nepřekvapí, ale o svém vztahu přemýšlíte příliš dlouho a příliš intenzivně, jelikož se nedokážete rozhodnout. Potřebuji partnera či si mám najít jiného? Tato otázka, s níž se ztotožňujete každý den, vám předsouvá nekalé myšlenky.

Rak (22. června – 22. července)

Máte tendenci být paranoidní, co se týče toho, co váš partner dělá. Přitom se může jednat pouze o výplod vaší fantazie. Milujete svého partnera natolik, že si představujete ty nejhorší scénáře, abyste popřípadě nebyli tolik šokováni, a tím ničíte vztah.

Lev (23. července – 22. srpna)

Raději si užíváte než abyste příliš přemýšleli o čemkoli. Občas se objeví nekalé myšlenky, protože jste hodně majetničtí a žárliví, ale mnohem raději partnera vezmete za zábavou a na tyto myšlenky se snažíte příliš nemyslet.

Panna (23. srpna – 22. září)

O svém vztahu přemýšlíte nejvíce ze všech. Na svého partnera kladete mnohdy nesmyslné požadavky. Abyste cítili jistou autoritu z jeho strany, rozdělujete věci na moje a tvoje, nikoli vaše. Jste k partnerovi hodně kritičtí a zdlouhavě přemýšlíte nad všemi rozhodnutími.

Váhy (23. září – 23. října)

Rozhodně se nedá říci, že byste o svém vztahu přemýšleli málo. Naopak, neustále hledáte způsoby, jak svého partnera udělat šťastným, a zbytečně hodně se stresujete. To má neblahý dopad na celý vztah, nehledě na to, že často uvažujete, zda jste pro partnera dostatečně dobří.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Je o vás známo, že jste sobečtí a přehnaně žárliví. Neustále přemýšlíte, kde a s kým váš partner momentálně je, když není s vámi. Následně mu pokládáte spoustu otázek, pro sebe si svá podezření rozhodně nenecháváte.

Štíři jsou přehnaně žárlivý
Štíři jsou přehnaně žárlivý | Zdroj: Voyagerix / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste příliš zaneprázdněni na to, abyste o vztahu přemýšleli. Raději si užíváte než abyste se trápili. A dobře víte, že přemýšlením o vztahu bez patřičných důkazů vašich domněnek byste se pouze trápili. Pokud vás tyto myšlenky přepadnou, zbavíte se jich pozváním partnera na výlet.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

O svém vztahu příliš přemýšlíte, chcete, aby váš partner fungoval přesně podle vámi stanovených pravidel. Věříte, že vaše pravidla jsou jediná správná. To často vede k otázkám, zda vás partner opravdu natolik miluje, když má svou vlastní hlavu, a zda bude týmový hráč do budoucna.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Na vztah pohlížíte z praktičtější stránky a vy sami potřebujete osobní svobodu, proto o vztahu příliš nepřemýšlíte. Co se stane, stane se, a vy na to nemáte nejmenší vliv. Víte, že vše závisí hlavně na povaze vašeho partnera.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud vás partner dosud nezklamal a vztah probíhá hladce, nemáte důvod nad vztahem příliš přemýšlet. Jakmile vás ale zklame, stanete podezřívat. Hlavně dopustil-li se váš partner nevěry. To přemýšlíte, kdy vás opět podvede.

Zdroje článku: