4 znamení zvěrokruhu, která dokáží milovat bezpodmínečně: Raci si potrpí na romantická gesta, zatímco Střelci za vztah bojují do posledního dechu

4 znamení zvěrokruhu, která dokáží milovat bezpodmínečně: Raci si potrpí na romantická gesta, zatímco Střelci za vztah bojují do posledního dechu
Bezpodmínečná láska je dar. Všichni chceme, aby nás někdo miloval z celého srdce, bláznivě a bezpodmínečně. Taková láska je v dnešní době opravdu vzácná a většinou už ji vídáme jen v románech a filmech. Stále však existuje několik lidí, kteří milují bezpodmínečně.

Tato 4 znamení zvěrokruhu milují naprosto bezpodmínečně a své polovičky zahrnují vášnivou láskou. Patříte mezi ně také?

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Jako býk toužíte milovat a být milován. Pro lásku přímo žijete. Milujete bezpodmínečně, a to stejné také očekáváte od svého partnera. Jste romantičtí, citliví a oplýváte životním optimismem.  

Přestože můžete působit tvrdohlavě, vaše věrnost nezná mezí. Jste romantici tělem i duší: květiny, dobré jídlo a fyzický kontakt, to je vaše. Sex a láska jsou pro vás vždy propojené – v ložnici se chcete cítit plně ponořeni do všech prožitků, jednorázové úlety nejsou nic pro vás.

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Pokud jste narozeni ve znamení raka, ve vztahu se musíte cítit jistě a bezpečně. Většinou hledáte partnera na celý život, který s vámi bude trávit dostatek kvalitního času. O své blízké se rádi staráte a opečováváte je. S milovaným člověkem potřebujete cítit opravdu hluboké pouto, aby vás vztah stoprocentně naplňoval.

Z počátku vztahu můžete být lehce plaší, proto je potřeba, aby byl váš partner co nejvíce trpělivý. Jakmile jste si ale svými city k druhému člověku jistý, jste odhodlán jej milovat plně a bezpodmínečně. Navíc si potrpíte na velká romantická gesta – večeře při svíčkách nebo společně víkend strávený na chatě jsou pro vás to pravé ořechové.

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Pokud jde o randění, jste vždy otevřeni všem možnostem. Rádi poznáváte nové lidi a necháváte se inspirovat jejich pohledem na svět. Někdy vás dokonce mohou přitahovat lidé ze zcela odlišného prostředí, nebo dokonce z jiné země.

Ve vztazích jste optimističtí, spontánní a milujete zábavu. Nic neberete příliš vážně a jste pověstní svým smyslem pro humor. Pokud se váš partner necítí zrovna nejlíp, je vaší hlavní prioritou jej rozveselit a zvednout mu náladu.

Když se ve vztahu něco nepovede, vždy se snažíte dívat se na to z té lepší stránky a udělat vše pro to, abyste situaci zachránili. I tato vlastnost, kterou oplýváte, je pro bezpodmínečnou lásku naprosto klíčová.

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Jste beznadějní romantici a snílci. Sněním a představami o svém ideálním partnerovi dokážete strávit spoustu času. I po letech vztahu se budete snažit udržet v něm vášeň a romantiku.

Když jste zamilovaní, dokážete být vůči partnerovi velice obětaví a chápaví. Vaše polovička se díky vám cítí jedinečně a bezpodmínečně milovaná.

Potrpíte si na hlubokých konverzacích, při kterých se můžete svému partnerovi zcela otevřít. A protože jsou pro vás vaše naděje a sny tak důležité, podporujete v nich i svého partnera. Za každé situace jste ochotni podat mu pomocnou ruku, inspirovat jej a povzbudit.

Zdroje článku: