4 astrologická znamení, která nemají ráda seznamování přes aplikace

4 astrologická znamení, která nemají ráda seznamování přes aplikace
Mnoho lidí je ochotno najít si přátele či dokonce partnera přes seznamovací aplikace. Nicméně spousta lidí těmto aplikacím nevěří a není divu. Moderní svět nám přináší spoustu pozitiv, ale má i svá negativa. Co se týče seznamovacích aplikací, nikdy nemůžeme vědět, kdo si s námi ve skutečnosti píše. Patříte mezi lidi, kteří seznamování přes internet odsuzují?

Býk (20. dubna – 20. května)

Nemáte rádi, pokud si někdo hraje s emocemi někoho jiného a nemyslí vztah vážně. To na internetu a hlavně v seznamovacích aplikacích hrozí na každém rohu, proto si raději najdete partnera ve svém okolí než abyste důvěřovali moderním možnostem. Jste milující bytost, která svému partnerovi dá všechnu svou lásku, ale musíte si být jisti, že partner k Vám cítí to samé. Zlomené srdce je Vaše noční můra a chcete tento pocit omezit na minimum, což v internetovém prostředí takřka není možné.

Rak (22. června – 22. července)

I Vy jste romantická duše, která chce svému partnerovi dát všechnu svou lásku a starat se o něj. Mnoho lidí na internetových seznamkách a seznamovacích aplikací toto nechápe. Patrně s těmito možnostmi nalezení partnera máte negativní zkušenosti, pokud jste je již vyzkoušeli, poněvadž velké množství lidí vyhledává tyto aplikace a stránky pouze na chvilkovou zábavu, například že nejsou se svým partnerem šťastní a chtějí mít na chvilku pocit, že je někdo dokáže milovat, či v horším případě si dělají legraci z jiných lidí a hrají si s jejich city.

Raci si potrpí na romantická gesta, ne vždy se dočkají pochopení
Raci si potrpí na romantická gesta, ne vždy se dočkají pochopení | Zdroj: Romariolen / Shutterstock

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Přes internet se neseznamujete z prostého důvodu – uznáváte tradiční hodnoty a postupy. Partnera hledáte ve skutečném světě na základě společných zájmů. Přestože na základě společných zájmů si můžete najít partnera i v seznamovacích aplikacích, nedůvěřujete jim. Také raději partnera blíže poznáte, než si s ním něco začnete, a to důkladně. Také máte předsudek, že všichni lidé na seznamkách jsou lstiví a touží jiné lidi co nejvíce psychicky deptat ze sobeckých důvodů. Nechcete v partnerství problémy, víte, že si můžete vybrat dobře i ve Vašem okolí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Přestože milujete všechny moderní vymoženosti a technologie jsou Vaším velkým koníčkem, jste se ocitli na tomto seznamu. Máte rádi technologie, nicméně dle Vašeho názoru má všechno své meze. Partnera si vždy hledáte jinak než přes internetové seznamky. Myslíte si, že láska by měla vzniknout na základě toho, že se Vám zalíbí určitý člověk a Vy jemu a že se začnete navzájem zkoumat, než do samotného vztahu vstoupíte. To je pro Vás přirozené, na rozdíl od výše uvedené možnosti seznamování.

Zdroj článku: