Týdenní horoskop od 4. října: Spravedliví Berani, vytočení Raci a soustředění Střelci

Týdenní horoskop od 4. října: Spravedliví Berani, vytočení Raci a soustředění Střelci
V tomto týdnu nevěřte úplně každému, informace mohou být překrucovány a měněny dle individuální libosti. Nejste-li si jistí důvěryhodností vašeho posluchače, raději držte jazyk na uzdě. A co tento týden čeká vaše znamení?

Beran

Pokoušet se o trpělivost není nikdy marné, Berani. V tomto týdnu můžete zkusit nahlédnout na vztahy z pozice spravedlnosti. Dříve než začnete argumentovat, zkuste pochopit pocity druhého. 

Býk

Středeční novoluní vás může motivovat k novému fitness plánu. Nechcete třeba vyzkoušet kurz power jógy nebo pilates? Možná vás kamarádka vyzve ke společným tréninkům. Vše stojí minimálně za zvážení. 

Blíženci

Poslechněte si názor vašich kolegů. Zpětná vazba vám pomůže najít inspiraci pro váš osobní růst. Neberte však vše doslova. Názor druhého je ovlivněn jeho zkušenostmi, ale to, co se vás dotýká, ať už pozitivně nebo negativně, vám pravděpodobně patří. 

Rak

V tomto týdnu vás může vytočit spolubydlící, soused nebo bytový správce. Až opadne první vztek, začněte hledat mírovou cestu. To co pomůže druhým, obohatí i vás, ač to tak na první pohled nemusí nevypadat. To však neznamená, že byste se měli zcela podřídit. 

Lev

Můžete cítit přetlak inspirativních myšlenek. Máte potřebu radit lidem ve vaší blízkosti a více přispívat do komunity. Nenechte se příliš unést, váš úmysl je velkorysý, ale slova mohou být zbytečně ostrá.

Panna

Tento týden se pokuste snížit své výdaje. Po úspěšném splnění nezávislého projektu nebo práce na volné noze se zaměřte na trvalejší příjmy. 

Váhy

Netvařte se, že se nic neděje, když jste plní rozporuplných pocitů. Věci se začnou měnit teprve když promluvíte pořádně nahlas, Váhy. Vaše autenticita dokáže zázraky, jen se odvažte. 

Štír

Zanechte toho, co již nefunguje a začněte znovu, Štíři. Právě nyní je čas na restart. Odevzdejte se své intuici, která vám ukáže nové možnosti, jak přistupovat k nedořešeným situacím. Lpění na něčem vám vše akorát ztíží. 

Střelec

Máme pro vás dobré zprávy. Konečně se můžete plně soustředit na osobní rozvoj. Zatočíte s prokrastinací a vrhnete se na plánování funkčních a trvalých závazků. Přitom však nezapomeňte na obyčejné radosti jako je třeba večer s přáteli. 

Kozoroh

Tento týden může pracovní vztahy ovlivnit vaše silná touha po autoritě. Vyhněte se konfliktům, kterými jste si prošli již v minulosti. Doufejme, že vás toto sebeuvědomění nasměruje správným směrem a pomůže vám dosáhnout profesionálních výzev.  

Vodnář

Nenechávejte si všechny starosti jen pro sebe. V náročných situacích se opřete o své přátelé, kteří vám poskytnou podpůrnou síť. Udržujte si zdravé emocionální hranice, ve kterých se budete cítit bezpečně.

Ryby

Jste připraveni oslavit svůj úspěch? Pozvěte přátelé, kolegy nebo rodinu a najděte si důvod k oslavě. Máte za sebou náročné období, ve kterém jste činili nejlépe, jak jste dokázali. Nyní nastal čas k vlastnímu ocenění, Ryby.


Zdroje:

https://astrostyle.com

https://www.ganeshaspeaks.com