Horoskop na víkend 9. - 10. října: Berani v začarovaném kruhu, kreativní Váhy a tajemné Ryby

Horoskop na víkend 9. - 10. října: Berani v začarovaném kruhu, kreativní Váhy a tajemné Ryby
Víkend bude ve znamení uklidnění a načerpání nových sil. Podívejte se, jak můžete získat energii právě vaše znamení.

Beran

Doma vás může překvapit zásadní změna. Vaše očekávání zřejmě nebudou naplněna a pokud jste na nich lpěli, můžete se o víkendu motat v začarovaném kruhu. V neděli by vás z něj mohla vyvést rodinná spolupráce. 

Býk

Můžete mít pocit, že stále nemáte nic hotového. Nenechte se vyvést z rovnováhy, Býci. Zpomalte, dodržujte nastavené kroky a užijte si celý proces trpělivé cesty k cíli. V neděli konečně uvidíte první výsledky vašeho snažení. 

Blíženci

Toužíte být na několika místech najednou, Blíženci? Možná byste si měli nejprve ujasnit vaše hodnoty. Co je pro vás právě teď důležité a co potřebujete z dlouhodobého hlediska? V neděli se všechny bariéry rozpustí a vy váš cíl uvidíte mnohem jasněji než dříve. 

Rak

V sobotu se vám může všechno vaše snažení sesypat. Zasáhne vás pocit, že nic nemá smysl a starosti vám přerůstají přes hlavu. Nenechte se zastrašit, Raci, vyčerpání dokáže mozek někdy úplně zatemnit. Počkejte do neděle, kdy se obloha vyjasní a vše uvidíte ve veselejších barvách. 

Lev

O víkendu se vám mohou vyjasnit některé nedávné problémy. Tentokrát se nedívejte pouze na svůj úspěch, ale poklad hledejte ve svých omylech. Podívejte se, jaké cenné ponaučení jste ze svých nezdarů získali. 

Panna

V sobotu se můžete mít náladu pod psa. Společnost dobrých přátel nebo procházka se psem by vám mohla vaše myšlenky pomoct urovnat. Pokud se vám do života během léta přikradly nezdravé návyky, v neděli jste připraveni změnit svou životosprávu k lepšímu.

Váhy

O víkendu se těšte, vaše dobrá nálada vyskočí vzhůru.

Budete kreativní, laskaví a trpěliví k druhým. Náročné chvíle zvládnete hravě a ještě budete mít energii na pomoc ostatním. 

Štír

V sobotu vám bude zcela jedno, zda se věci daří či ne. Ponoříte se do své práce natolik, že přestanete vnímat realitu. Zdržte se jakýchkoli rozhodnutí do doby, než budete oběma nohama na zemi. V neděli se konečně můžete dočkat vytouženého cíle. 

Střelec

V týmové spolupráci bude vládnout zmatek a chaos. Pokud máte potřebu se s rodinou či přáteli na něčem dohodnout, nemusí to vyjít zcela podle vašich představ. Namísto napomínání a hodnocení zkuste posílit sebevědomí jednotlivců pomocí užitečných rad a povzbuzení.

Kozoroh

Než se v sobotu do něčeho bezhlavě vrhnete, ujasněte si svůj plán. Nebojte se ostatní oslovit a říct si o potřebnou podporu k dosažení vašeho cíle. Ať už je to jen drobná domácí přestavba nebo větší podnikatelský záměr, více rukou učiní váš projekt mnohem zajímavější.

Vodnář

V sobotu můžete být zaskočeni reakcí některých lidí. Přistupujte ke světu s otevřenou myslí a buďte připravení objevit něco zcela nového vyskytujícího se mimo vaši sociální bublinu. V neděli si můžete oddechnout, tak si naplánujte pořádnou dávku odpočinku.

Ryby

Žádné další tajemství, Ryby! Všechny vaše tajné plány se mohou obrátit proti vám. Pokud si nejste jisti tím, zda je vaše jednání etické, zkuste se vžít do role na druhé straně. Naplánujte si relaxační víkend, kdy můžete všechny své myšlenky a postoje v klidu zvážit.

 

Zdroje: