Horoskop na červenec: Berani pečujte o sebe, Lvi sněte a Kozorozi pozor na žárlivost

Horoskop na červenec: Berani pečujte o sebe, Lvi sněte a Kozorozi pozor na žárlivost
Červenec je plný letních radovánek, setkání a dovolených. Kromě veselí a volnosti nás některé situace přimějí k malému kroku zpět. Naskytne se také prostor na zamyšlení a naladění se na své instinkty.

Beran

Na začátku měsíce budete nejspokojenější doma nebo na chatě se svou rodinou. Zaměřte se na péči o sebe a na prohlubování vazeb se svými nejbližšími. Od 22. července můžete vyrazit někam s přáteli nebo se více věnovat pracovnímu projektu. 

Býk

Tento měsíc je pro vás skvělým časem, potřebujete-li plánovat a řešit problémy s čistou hlavou. Můžete přijít na několik skvělých nápadů a ani ve společenském životě nebudete pozadu. Zaměřte se spíše na malé změny, které mohou přispět k trvalým úspěchům. 

zajímají vás další články na téma Horoskopy?

Blíženci

Nevědomky můžete hledat důvod pro uvolnění nahromaděného napětí. Hledejte ventil, který stres pomalu uvolní, ale nikomu neublíží. V tomto měsíci se zaměřte na vytvoření bezpečné rutiny, zefektivnění harmonogramu a stanovení nových návyků, které vás udrží v rovnováze. 

Rak

Ať už pro vás byly předešlé měsíce jakkoli intenzivní, červenec vám nabízí mnoho možností k odreagování. Nebojte se upřednostnit své vášně, zavřít za sebou domovní dveře a vyjít mezi lidi. I pokud nedostanete volno z práce, kdykoli se naskytne příležitost, vezměte si práci k vodě a zachyťte všechny sluneční paprsky, které můžete.  

Lev

Možná jste se v poslední době cítili být trochu odtržení od reality. V červenci budete mít příležitost naladit se na to, co potřebujete nejvíce, abyste se znovu zapojili do společenských aktivit. Věnujte velkou pozornost svým snům, intuitivním zábleskům a všemu co vnímáte jako znamení. 

Panna

Pokud se cítíte být zahlceni svou pracovní zátěží, delegujte alespoň část práce na schopné kolegy. Práce vám půjde od ruky, ale nezapomeňte, že je léto. Váš společenský život je na vzestupu. Nezůstávejte dlouho sami a buďte ve společnosti dobrých přátel. 

Váhy

Zatímco si všichni vaši přátelé užívají volných dnů a dovádějí u vody, vy máte stále plné ruce práce. Ale kombinace práce a potěšení je vaší specializací, takže by vám trochu práce v létě navíc nemělo činit větší problém. Pamatujte, že rovnováha mezi hlavou a srdcem je klíčem ke spokojenosti. 

Štír

Vyrovnávání se s požadavky vaší kariéry společně s tlakem vašich vztahů je výzvou prvních letních týdnů. Buďte otevřeni zcela novým perspektivám, i těm o kterých jste dosud neuvažovali. Nemusí to úplně znamenat zanechat za sebou mnoho let tvrdé práce a začít znovu od píky, ale pokud k tomu dojde, minimálně to zvažte. 

Střelec

Ponořte se do výzkumného projektu nebo vstupte do zákulisí některého z festivalů. Zpomalte, poslouchejte a učte se. Na konci měsíce budete mít víc než dost příležitostí k letnímu dobrodružství. Nyní je ale čas ponořit se hlouběji do tvůrčích aktivit, které nejsou tolik vidět. 

Kozoroh

Vaše touha po kontrole může být hraniční. Pokud jste podlehli žárlení, podezíravosti nebo srovnávání, dříve nebo později narazíte a může to dost bolet. Dramatické výbušné reakce by se mohly vznítit jako ohňostroj. Zkuste se držet střední cesty a nepropadejte domněnkám. 

Vodnář 

Během července budete pilně pracovat na své každodenní rutině, ať už se to týká pracovních aktivit nebo péče o zdraví, jste připraveni zbavit se všech špatných návyků. Pomalé a vytrvalé úsilí se vám může do budoucna dobře vyplatit. Jen tak dál, Vodnáři. 

Ryby

Minulý měsíc jste mnoho pozornosti zaměřili na domov a rodinu, nyní je čas, aby vaše vlastní zájmy dostaly přednost. Pozvěte do hry svého vnitřního umělce a zacházejte se světem jako s plátnem. Uvolněte se a užijte si čas volnosti dříve než opět přijdou povinnosti. 

Zdroje: