Horoskop na víkend 8. - 9. ledna: Raky čeká zajímavá profesní výzva a Panny odhalí tajemství

Horoskop na víkend 8. - 9. ledna: Raky čeká zajímavá profesní výzva a Panny odhalí tajemství
Některým znamením může tento víkend splývat s týdnem pracovním, někdo si víkendové aktivity naopak plánuje s velkým předstihem. Jak to budete mít tentokrát vy?

Beran

O víkendu můžete být považováni za vůdce smečky. Chystáte-li se někam na výlet s partou přátel, pravděpodobně jste to vy, kdo celou akci organizuje. Ubezpečte se, že se chováte ke všem férově a nezvyšujete zbytečně hlas na někoho, kdo ani nechápe o co vám jde. 

Býk

Během víkendu prokážete své schopnosti v rodinném managementu. Podaří se vám všechny zapojit do úklidu, tak aby byli všichni spokojení? V neděli můžete řešit nepříjemnou situaci, ze které vás vyvedou pouze kompromisy. 

Blíženci

Potřebujete sdílet své pocity se světem, Blíženci. Raději než abyste šířili své starosti po sociálních sítích, sejděte se s pár dobrými přáteli a svěřte se jim. V neděli se můžete nechat strhnout skupinovým myšlením. Dříve než se necháte unést, ujistěte se, že jednáte v souladu se svým záměrem.

Rak

Můžete se setkat se zajímavou profesní výzvou. Pokud jste ještě nepřemýšleli o svých cílech v novém roce, je nejvyšší čas se na své plány zaměřit. Pokud v práci již delší dobu cítíte nespokojenost, zvažte zajímavé příležitosti a možnosti, jak se osamostatnit. 

Lev

Pokud jste se rozhodli pro nové studium, školení nebo jazykový kurz, jste ve svém živlu. Tento víkend budete těmi nejlepšími studenty. Zůstáváte-li doma, zapojte se do projektu svých přátel a přiložte ruku k dílu. Uvidíte, že nebudete litovat. 

Panna

O víkendu můžete odhalit nějaké tajemství nebo přijít na informace, které vám odhalí skryté možnosti. Možná budete muset zvážit více verzí a utvořit si vlastní názor. Nevíte-li si se situací rady, nezdráhejte se požádat o radu blízkého přítele.

Váhy

Dříve než se pro své přátelé opět rozdáte, zastavte se a zvažte, zda to není nad vaše možnosti. Tento víkend si dopřejte péči, přijměte nabídky druhých a nechte se rozmazlovat. 

Štír

Většinou nemáte problém svému okolí vyjasnit své stanovisko. Tento víkend se však držte zpátky. Zapojte více svou intuici, abyste zjistili, kdy je váš názor vhodný a vítaný. V neděli posilte svůj imunitní systém šálkem zázvorového čaje a vitamínem C. 

Střelec

Možná ani nepoznáte rozdíl mezi pracovním dnem a víkendem. Jste tak zaujatí novou pracovní příležitostí, která je pro vás více zábavou než povinností, že ani nemyslíte na odpočinek. Přesto, čas strávený s vašimi blízkými pro vás bude balzámem na duši.

Kozoroh

V sobotu vás ještě čekají nějaké pracovní záležitosti, které vás mohou zdržet od zábavy a odpočinku. Doma se proto může projevit nedorozumění. Prvním krokem k nápravě je otevřená komunikace.

Vodnář

Tento víkend zpomalte a vnímejte všechnu krásu, která vás obklopuje. Povinnosti dokončete již v pátek, abyste měli čas na dlouhou procházku či na relaxaci u dobrého filmu. Pokud si v sobotu dopřejete odpočinek, můžete tím předejít rodinnému nebo partnerskému konfliktu v neděli. 

Ryby

O víkendu se projeví vaše organizační vlohy. Někdy vyhraje vaše pohodlnost a vy se necháte rádi vést, ale nyní se vaše okolí spoléhá jen na vás. Čím více se do toho vložíte sami za sebe, tím nadšenější vaši přátelé budou.

 

Zdroj: