Jaká jste babička podle horoskopu?

Jaká jste babička podle horoskopu?
Babičky jsou vzácné osobnosti, které nám vždy chtějí pomoci v každém okamžiku, a proto bychom si jich měli z celého srdce vážit. Zajímá vás, jaká je vaše babička podle znamení horoskopu?

Vodnář, Ryby, Beran

Babičky v těchto znameních budou ke svému vnoučeti velmi laskavé a trpělivé. Jsou přizemní, takže se s nimi snadno mluví, a jsou zodpovědné, což vás uklidní, když s nimi dítě necháte. Jejich praktický a klidný přístup ke světu znamená, že zážitky a čas strávený s vaším dítětem s nimi budou pohodové a hodnotné. Jejich sklon k tvrdohlavosti by mohl znamenat, že mají problém smířit se s tím, že nejsou rodiči svého vnoučete a nemohou činit všechna oficiální rodičovská rozhodnutí.

Jedná se o babičky, které pravděpodobně měly problém nechat své dítě odejít na prvním místě, ale když tak učinili, mohli se naučit, jak se trochu odpoutat. Pravděpodobně tedy budou respektovat filozofii výchovy svých dětí a dají jim prostor. Možná rádi vaří a rozhodně patří k těm, kteří budou svá vnoučata rozmazlovat.

Býk, Blíženci

Neberte je jako samozřejmost. Budou aktivní i ve stáří. Rádi berou svá vnoučata do kina a na další zábavy a do rekreačních oblastí. Jen je nerozmazlují dárky a penězi. Rádi vedou svá vnoučata správnou cestou a nevadí jim dávat jim občasné rady. Některé z nich však mohou být neomalené a zraňující. Vzhledem ke své svobodě si žijí po svém a nezasahují do života ostatních kolem sebe.

Čas s nimi je plný života a zábavných aktivit (a protože mají tendenci nabalovat si vlastní rozvrhy, pravděpodobně budou mít naplánováno dost na to, aby se svými vnoučaty stihli navštívit více než jednou za čas). Vězte, že s babičkou bude vaše dítě prožívat jedno dobrodružství za druhým, ať už půjde o výrobu a zkoušení nového jídla v kuchyni, průzkum zahrady nebo poznávání něčeho zajímavého v místním muzeu.

Rak, Lev, Panna, Váhy

Rodina, Zdroj: SewCream/ Shutterstock

Typická babička je vždy ochotná podat pomocnou ruku, ať už jde o vyzvednutí vnoučete ze školy, hlídání dětí na poslední chvíli nebo uspořádání víkendové párty. Jejich tvůrčí povaha znamená, že čas strávený s vaším dítětem bude plný nápaditých uměleckých projektů a chytrých aktivit. A hlavně žádná nuda! Díky své citlivé a laskavé povaze budou babičky obvykle vnímat, co jejich vnouče cítí a potřebuje, a budou mu k dispozici, aby ho podpořily, poskytly mu rameno k vyplakání a daly mu pocítit, že je milováno a ceněno (na druhou stranu by se však mohlo snadno stát citlivým kvůli nedostatku času stráveného s rodinou, i když k tomu mají zcela omluvitelný důvod).

Jedná se o velmi pečujícího, intuitivního, a dokonce moudrého prarodiče. Mají v sobě nějaké zvláštnosti a mohou být tou babičkou, která je celá od domácích léků a dokonce od duchovní medicíny.

Štír, Střelec, Kozoroh

Tyhle babičky jsou zbožňující. Od chvíle, kdy se jim narodí vnouče, budou malého ochraňovat a pečovat o něj. Bývají empatickým a dobrým posluchačem. Bude vaším největším spojencem při orientaci v rodičovství, pomůže vám s dítětem, nabídne rady z doby, kdy její vlastní děti (případně vy) byly malé, a nechá vás ventilovat těžké věci, aniž by se vám do nich pletla.

Jakmile bude jejich vnouče starší, budou pro ně dělat totéž, často jim budou naslouchat a budou empatické k jejich problémům, ať už budou jakkoli velké, nebo malé. Je to super babička, která je velmi pečující, ráda hraje roli pečovatele, i když to není potřeba, pravděpodobně připravuje skvělé jídlo. Podporují kreativitu. Mohou být přehnaně ochranitelští vůči svým dětem a vnoučatům, mohou být paranoidní a překračovat své hranice. Může to být babička, která prosí své děti, aby vnoučeti nedovolily něco dělat nebo někam jít. Mohou svým vnoučatům neúmyslně vštěpovat obavy a možná nikdy nebudou synovi nebo snaše důvěřovat. Je to však prarodič, který má skvělou intuici a je tím, kdo své děti a vnoučata vede.