Kompliment, který by váš partner chtěl slyšet –⁠ podle jeho znamení

Kompliment, který by váš partner chtěl slyšet –⁠ podle jeho znamení
Snad každý rád slyší nějaký kompliment. V partnerství to platí dvojnásobně. Problémem však je, že každý bere jako kompliment něco jiného. Přečtěte si, jaký kompliment by chtěl slyšet právě váš partner, aby se ve vztahu cítil šťastně.

Beran (21. března – 19. dubna)

Beran má rád určitou svobodu a situace, kdy má vše pod kontrolou. Pokud ho chcete potěšit, sdělte mu, že obdivujete jeho svobodného ducha jakožto součást jejich osobnosti, kterou nikdy nezmění.

Býk (20. dubna – 20. května)

Býk má rád, pokud mu nezabráníte vzdát se úkolu, který není snadno řešitelný a jehož splnění vyžaduje vytrvalost a tvrdou píli. Řekněte mu, že ho obdivujete pro jeho vytrvalost, neboť to znamená, že se nikdy nevzdá vaší lásky.

Překonej sám sebe, vytrvalost se vyplácí, Zdroj: KieferPix/ Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

S partnerem narozeným pod tímto hvězdným znamením nikdy není nuda, neboť vždy vymýšlí nějaké nové aktivity. Sdělte mu, že se s ním nenudíte a že je zábavný. To ho nejvíce potěší.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše štěstí je i štěstí vašeho partnera Raka. Abyste mu ukázali, jak hodně vám na něm záleží, vždy mu za jeho dary a pohostinnost poděkujte, to potěší mnohem více než komplimenty.

Lev (23. července – 22. srpna)

Lev je zuřivě loajální a oddaný, pokud jde o lásku. Povězte mu, kolik toho pro vás znamená a co všechno pro vás udělal. Kompliment vezme pouze v případě, že i vy se ve vztahu chováte zodpovědně.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud takovému partnerovi řeknete, že věříte jeho úsudku, bude to ten nejkrásnější kompliment, jaký kdy od koho dostal.

Váhy (23. září – 23. října)

Partner narozený ve Vahách sní o dokonalém vztahu. Přestože se vám to může zdát naprosto úsměvné, neposmívejte se mu, spíše mu projevte svou náklonnost a sdílejte jeho idealistický pohled na lásku.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Štíru se často stává, že pochybuje o svém vztahu s partnerem. Pokud jste se Štírem ve vztahu, neustále se ujišťujte, že ve vašem vztahu je vše v pořádku, a sdělte mu upřímně, jak se s ním cítíte. Štíři nemají rádi lživé komplimenty a poznají je.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Řekněte Střelci, že může svou energií svévolně plýtvat, protože vy jste tu od toho, abyste na něj dávali pozor a chránili ho před problémy.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vždy, když váš partner dosáhne nějakého úspěchu, chvalte ho za jeho úspěch v životě. Pokud mu navíc řeknete, že obdivujete jeho schopnosti, bude se na vás dívat lépe.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pro Vodnáře má velkou váhu, pokud jeho partner (v tomto případě vy) podporuje jejich nápady a nevysmívá se jim. Ujistěte ho, že jeho nápady jsou opravdu skvělé.

Ryby (19. února – 20. března)

Partnerovi narozenému v tomto znamení udělá největší radost, pokud budete podporovat jeho zájmy a budete se snažit se jich zúčastnit. Projevte mu svou náklonnost a řekněte mu o své podpoře.

Zdroj článku: