Sen o kolegovi z práce

Sen o kolegovi z práce
Výkladem snu o kolegovi z práce je vaše skrytá touha, kterou se bojíte dát najevo. Také může ukazovat na vaše skryté talenty, které jste ještě neobjevili, nebo jste zatím neměli odvahu pracovat s nimi.

Snář říká, že sen o kolegovi také předznamenává určité pokušení, kterého byste se mohli dopustit. Dejte pozor, aby vám neznepříjemnilo život.

Sen o kolegovi z práce vám říká, že k vám přijdou změny ve vašem osobním životě.

Jestliže jste během snu o kolegovi z práce zažívali nepříjemné pocity, máte pravděpodobně napjaté vztahy ve svém pracovním týmu, zažíváte v práci nějaké konflikty, nebo máte problémy se svým šéfem. Zkuste nechat své pracovní problémy na prahu dveří svého zaměstnání a více relaxujte. Pokud to nepomůže, možná je na čase přemýšlet o změně zaměstnání.

Skutečnost, že se vám ve snu objevují vaši kolegové z práce znamená, že v brzké době vyřešíte složité problémy.

Pokud váš kolega ve snu rozbil nádobí, můžete očekávat potíže v zaměstnání.

Sen o bývalém kolegovi

Když se vám zdálo o bývalém kolegovi, budete mít úspěch v řešení složitých pracovních problémů. Pokud se vám zdálo o bývalé kolegyni, čeká vás postup v kariérním žebříčku.

Jestliže žena snila o kolegovi z práce, znamená to, že k ní v brzké době přijde milostný vztah. Nemusí jít ale o muže, o kterém žena snila.

Sen o sexu s kolegou

Pokud se vám zdálo o sexu s kolegou, neznamená to, že k tomu zaručeně dojde. Sen vám ukazuje, že na pracovišti panuje rivalita a soutěživost.

Sen o drbech v práci

Když se vám zdálo o tom, že jste byli zdrojem drbů v práci, neznamená to, že to tak bude i v realitě. Vypadá to, že ale budete drby roznášet. Zkuste se tomu vyvarovat, může se to velmi rychle otočit proti vám.