Partnerský horoskop na poslední březnový týden: Kozorozi se budou cítit osamoceni, Štíři získají ve vztahu nadhled

Partnerský horoskop na poslední březnový týden: Kozorozi se budou cítit osamoceni, Štíři získají ve vztahu nadhled
Některým znamením dá tento týden ve vztazích pořádně zabrat. Někdy je lepší dát vztahu čas a věnovat se chvíli jen sobě. Přečtěte si, co vás v tomto ohledu čeká.

Beran

Tento týden se ve vztahu dočasně ujmete vedení. Můžete změnit způsob, jakým řešíte problémy. Pracujte na tom, aby byl váš vztah založen na rovnosti. 

Býk

Potřebujete se věnovat hlavně sami sobě. Vytvořte si prostor, abyste mohli trávit čas osamotě. Tento týden je ideální čas na relaxační masáž nebo koupel. Čím více energie si věnujete, tím lépe se budete cítit.

Blíženci

Tento týden vám může připadat váš partner vzdálenější, než bývá obvyklé. Objeví se však možnosti, jak prohloubit vzájemné pouto. Buďte k sobě citlivější a něžnější, cesta se ukáže. 

Rak

Nedovolte, aby vám práce bránila v lásce, po které tolik toužíte. Naučte se vyvážit čas mezi povinnostmi a radostmi. Večery si nechávejte volné jen pro vás dva.

Lev

Pokud se vám něco ve vztahu zdá neúplné, využijte tento týden k vyjasnění všech nedorozumění. Může to znamenat omluvu, vyjádření soucitu nebo malou hádku. Udělejte cokoliv, abyste se posunuli dál. 

Panna

Tento týden vám v milostném životě přinese důležitou lekci. Hvězdy vám přináší čas na změny a transformaci vztahů. Partnerství můžete posílit nebo pozvednout na novou úroveň. Ujistěte se, že dáváte do vašeho vztahu maximum. 

Váhy

Budete muset přehodnotit některá svá rozhodnutí, Váhy. To může způsobit rozrušení v partnerské vztahu. S trochou snahy se vyhnete špatné komunikaci a svým důvtipem vše zase hned napravíte.

Štír

V tomto týdnu získáte v oblasti vašich vztahů větší nadhled. Budete tak konečně moct opustit některé záležitosti z minulosti. Odevzdejte se lásce a vášni, kterou prožíváte právě teď.  

Střelec

Pokud vám chce partner v něčem pomoci, s vděkem pomoc přijměte. Společně vám vše půjde lépe, a navíc se tak obohatí i váš milostný život. 

Kozoroh

Tento týden se můžete cítit trochu opuštěni a zapomenuti. Není to však tím, že by vás váš partner nemiloval, jen se možná právě teď necítí dobře. Zkuste tuto dobu překonat činností, která vás uklidní 

Vodnář

Budete schopni ustoupit od svých problémů a podívat se na ně z jiné perspektivy. Dokážete dokonce vyjádřit věci, které jste posledních pár týdnů zadržovali. Využijte této příležitosti k nápravě všech nedorozumění.

Ryby

Tento týden se můžete cítit vyčerpaní, můžete tak dopředu partnera požádat, aby o vás pečoval. Vaše nálady mohou být pro ostatní pěkným oříškem, proto se nedožadujte pozornosti a počkejte, až ten druhý sám od sebe přijde.  

 

Zdroje: