Znamení, která soustavně uráží své přátele

Znamení, která soustavně uráží své přátele
Mít přátele je důležité, a to zejména kvůli vzájemné podpoře. Někteří lidé, obzvláště ti narození v následujících znameních zvěrokruhu, toto ale zřejmě nechápou. Většinu přátel si u sebe drží hlavně z toho důvodu, aby je mohli soustavně urážet a ponižovat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vy jste ve všem jiní, ve všem se snažíte pokořit hranice. A přátelství s vámi není výjimkou. Povyšujete se často nad ostatními a má to jednoduchý důvod. Máte příliš vysoké standardy a očekávání, jak by měli vaši přátelé vypadat a jak by se měli chovat.

Nechcete být na své přátele zlí, ale vaši přátelé to tak vnímají. Vyčítáte svým přátelům jejich špatná rozhodnutí a neustále jim vtloukáte do hlavy, že vy byste tu danou věc udělali jinak a rozhodně lépe. Dokonce vám nedělá problém se svým přátelům posmívat, protože jste od přírody brutálně upřímní.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nemyslíte si, že děláte něco špatného, když urazíte něčí city. Pro vás je to naprosto normální jev, urážet své přátele. Víte, že je to zraní, ale pokud se váš přítel rozhodne jít špatným směrem a poté narazí, máte pocit, že mu musíte vyčíst všechny kroky, které k tomuto jeho rozhodnutí vedly.

Nečiníte tak pouze pro zábavu, spíše se snažíte, aby váš kamarád pochopil svou chybu a příště se jí vyvaroval. Snažíte se, abyste byli pochopeni, proč toto děláte, ale většinou to vede k dočasnému či úplnému odloučení vašich známých od vaší osoby.

Pro Vás je naprosto normální urážet své přátele, Zdroj: Antonio Guillem / Shutterstock

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste vysoce soutěživý typ člověka, a proto se svými přáteli soutěžíte i v urážkách či někdy jen vyřknete dobře míněnou radu, po níž se člověk většinou urazí a chvíli s vámi nepromluví jediného slova. Vážíte si všech svých přátel, to ano, ale chybí vám tolerance k jejich charakteru a často s vámi cloumá vznětlivost. Neberete pohled na pocity ostatních. 

Pokud se vám někdo z vašich blízkých či přátel bude chtít svěřit s nelehkou situací v životě dotyčného, vy s největší pravděpodobností jen řeknete, že za to, jak dopadl, si dotyčný může sám. Žijete s domněním, že jaký život si kdo udělá, takový ho bude mít. Že svému známému nijak nepomůžete, ale naopak mu přihoršíte, vás netrápí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Máte jeden malý nedostatek. Snažíte se být ve všem první. Pokud se vašemu známému zadaří více než vám, vyskytne se u vás žárlivost. Tu sice v sobě skrýváte, ale jakmile se s přítelem či členem rodiny setkáte, okamžitě ho začnete urážet, hezky zlehka, aby na to dotyčný dlouhou dobu nepřišel. Všechno se však projeví na vašem chování. A pokud ten někdo lepší za vámi přijde, že mu něco nevyšlo, okamžitě se mu začnete vysmívat a následují další urážky.

 

Zdroj: